Nieuwe Markstraat (voormalig pomphuisje): informatie over realisatie poppodium Merleyn

Nieuwe Markstraat (voormalig pomphuisje): informatie over realisatie poppodium Merleyn
Op de plek van het voormalig Vitens-pompgebouw wil de gemeente Nijmegen, samen met Stichting Doornroosje, poppodium Merleyn realiseren. Op 8 juli 2020 heeft de gemeenteraad ingestemd met de aankoop van het pompgebouw.

Op 5 november was er een digitale informatieavond
We hebben hier besproken hoe we omwonenden het beste kunnen informeren en betrekken bij de plannen. Ook hebben we het participatieplan besproken. Deze vindt u bij ‘bestanden’. U kunt de informatieavond terugkijken op ons YouTube-kanaal.

U kunt zich nog aanmelden voor de klankbordgroep
Wilt u graag meedenken over de nieuwe plek van poppodium Merleyn? Meld u dan aan voor de klankbordgroep, op uiterlijk maandag 23 november. U kunt ons dan advies geven over de plannen. We komen ongeveer 6 keer bij elkaar, in het eerste halfjaar van 2021. De belangrijkste onderwerpen zijn de onderzoeken en het ontwerp-bestemmingsplan. U meldt zich aan door te mailen naar nieuwemarktstraat@nijmegen.nl. Vermeld daarin:

- Uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
- Geef aan welke groep en welk belang u vertegenwoordigt.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over bijvoorbeeld het plan of proces of wilt u een telefonische afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 024 – 329 30 36 of per e-mail via nieuwemarktstraat@nijmegen.nl.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Voor vragen kunt u contact opnemen via 024 – 329 30 36 of per e-mail via nieuwemarktstraat@nijmegen.nl. Berichten op MijnWijkplan worden niet beantwoord.

Reacties

Idee is ingestuurd op 26-10-2020