Vossenpels Noord

Als onderdeel van de Waalsprong is de gemeente bezig met de ontwikkeling van Vossenpels-Noord. In 2018 hebben we een informatieavond georganiseerd over het ambitiedocument. In dit document is in grote lijnen beschreven wat de ambities voor Vossenpels-Noord zijn. Dit document is uitgewerkt en vertaald in een ontwerpbestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan. Deze twee documenten geven aan waar, wat gebouwd mag worden en wat voor uiterlijk en uitstraling de nieuwe wijk moet krijgen.

Digitale informatieavond op 14 december
Van de informatieavond is geen verslag gemaakt. De informatieavond van 14 december kunt u via onderstaande link terug kijken:
https://www.youtube.com/watch?v=nzAj-Zu5evY
De presentatie van de avond kunt u viden in de bijlagen. De presentatie was te groot om als 1 document te uploaden, deze is daarom geplaatst als deel 1 en deel 2.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP22300-ON01

Het beeldkwaliteitsplan kunt u hier vinden: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2020-325102.html

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Ik was ook al aan het zoeken. Wacht even af tot het weekend.

Antwoord

Hier zou de digitale bewonersbijeenkomst van 14 dec terug te zien zijn! maar waar?

Antwoord

Beste J. Thijssen, we zijn op dit moment bezig met de montage van de opname van gisteravond. De opname zal uiterlijk donderdag op deze pagina geplaatst worden.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-11-2020