'Het landje de Bieb'

Het landje 'de Bieb', in het hart van onze wijk, is van een project-ontwikkelaar en hij doet niets met het stuk grond. Hij pleegt ook geen onderhoud en wij bewoners (van werkgroep eetbaar groen) mogen er ook niets mee doen behalve opruimen en opschonen.

De Gemeente heeft tot 2016 dit stuk grond één keer per jaar gebos-gemaaid en wel in october, maar de gemeente houd geen grond meer in onderhoud van een andere eigenaar. Om ons bewoners hierin tegemoet te komen stelde Sanne Teuwsen ( wijkregiseur van de gemeente) voor om het aan te melden in mijnwijkplan. 

De vraag vauit de werkgroep is: kan het bosmaai onderhoud 1x per jaar, in october, opgenomen worden in MijnWijkplan? 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te verwijzen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 16-11-2018
Idee is ingestuurd op 09-03-2018