Heemraadstraat: informatie over vrijgekomen schoollocatie

De school aan de Heemraadstraat in uw wijk is vrijgekomen. Op deze locatie worden nieuwbouw appartementen gerealiseerd. 

Digitale bewonersavond

De digitale bewonersavond vond plaats op maandag 6 juli 2020. In de bijlage vindt u de presentatie. Via onderstaande link kunt u de bijeenkomst terugkijken. De link is beschikbaar tot 21 juli 2020.

https://youtu.be/5OvaYq9QIh0

Tijdens de digitale informatieavond informeerden wij u over het plan voor de voormalige school aan de Heemraadstraat. Ook gaven we u een doorkijk over de nog door te lopen procedures en de voorlopige planning. Het stedenbouwkundige plan bestaat uit 38 appartementen op het perceel van de voormalige school. Wij vertelden u meer over de stedenbouwkundige uitgangspunten. De plannen zijn nog niet volledig uitgewerkt en definitief, maar wij vinden het belangrijk om u tijdig te informeren. Ook vinden we het belangrijk om uw reactie te horen en eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Vragen?
Heeft u vragen over bijvoorbeeld het systeem, privacy of wilt u een telefonische afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, omdat u niet over de digitale ervaring of middelen beschikt? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 024 3292694 of per e-mail via heemraadstraat@nijmegen.nl.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met 024 3292694 of per e-mail via heemraadstraat@nijmegen.nl. Berichten op MijnWijkplan worden niet beantwoord.

Reacties

Ik ben zeer benieuwd naar de ontwikkelingen van het stedebouwkundige plan voor het bouwen van het 38 nieuwbouw appartementen complex op de plek van de voormalige school. Belangrijk hierbij is ook te weten wat de gemeente van plan is met het naast deze voormalige school liggende studentengebouw en het daarnaast liggende verzorgingscomplex Boszicht. Kan daar al iets over gezegd worden voor wat betreft de toekomstige planning?

Antwoord

Beste Andre, Goed om te horen dat u benieuwd naar het plan voor de herontwikkeling van de voormalige school aan de Heemraadstraat. Vanavond, maandag 6 juli, geeft de gemeente hier meer informatie over tijdens een digitale informatieavond. De gemeente Nijmegen is geen eigenaar van de naastliggende panden waar u naar vraagt. Op dit moment is het bij ons niet bekend wat de toekomstplannen zijn van de huidige eigenaren voor deze locaties. De gemeente Nijmegen richt zich op de ontwikkeling van de voormalige schoollocatie.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 23-06-2020