Streekweg

Aan de Streekweg gaat een herontwikkeling plaatsvinden. Wij informeren u graag over de plannen en het bijbehorende proces in de vorm van een digitale informatieavond op donderdag 20 mei van 19.15 tot 21.00 uur.    

Sinds het vertrek van het voormalige Dukenburg College/Maaswaalcollege is de locatie in eigendom van de gemeente Nijmegen. Na het vertrek van het Pontem college is er gekeken naar een nieuwe invulling voor het gebouw. Maar gezien de technische staat en de indeling van het schoolgebouw heeft dat niets opgeleverd. Het schoolgebouw is daarom gesloopt. De gemeente wil op de locatie woningbouw mogelijk maken waarbij er ook ruimte komt voor ateliers en een ontmoetingsruimte.

Donderdag 20 mei a.s. informeren wij u graag over de plannen die er tot nu toe zijn. Dit zijn momenteel alleen nog plannen op hoofdlijnen maar we vinden het belangrijk om u in het begin van het proces te betrekken. Ook delen we op de avond meer informatie over het proces. Tijdens de avond heeft u verder de gelegenheid om te reageren op de plannen.

De bijeenkomst vond digitaal plaats   
                 

https://www.youtube.com/watch?v=7805EtJq4fU

Door op bovengenoemde link te klikken kunt u de avond terugkijken. U kunt uw vragen stellen via streekweg@nijmegen.nl

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Vragen worden niet beantwoord op deze pagina. U kunt ze stellen via streekweg@nijmegen.nl.

Reacties

Idee is ingestuurd op 26-04-2021