Streekweg

Aan de Streekweg gaat een herontwikkeling plaatsvinden. Wij informeren u graag over de plannen en het bijbehorende proces in de vorm van een digitale informatieavond op donderdag 20 mei van 19.15 tot 21.00 uur.    

Sinds het vertrek van het voormalige Dukenburg College/Maaswaalcollege is de locatie in eigendom van de gemeente Nijmegen. Na het vertrek van het Pontem college is er gekeken naar een nieuwe invulling voor het gebouw. Maar gezien de technische staat en de indeling van het schoolgebouw heeft dat niets opgeleverd. Het schoolgebouw is daarom gesloopt. De gemeente wil op de locatie woningbouw mogelijk maken waarbij er ook ruimte komt voor ateliers en een ontmoetingsruimte.

Donderdag 20 mei a.s. informeren wij u graag over de plannen die er tot nu toe zijn. Dit zijn momenteel alleen nog plannen op hoofdlijnen maar we vinden het belangrijk om u in het begin van het proces te betrekken. Ook delen we op de avond meer informatie over het proces. Tijdens de avond heeft u verder de gelegenheid om te reageren op de plannen.

De bijeenkomst vindt digitaal plaats                    
Wij hadden u graag persoonlijk geïnformeerd over de plannen tijdens een bijeenkomst in de wijk. Dit is vanwege de coronamaatregelen helaas nog niet mogelijk. De digitale bijeenkomst heeft de vorm van een webinar waarin we het plan toelichten en waar u uw vragen kunt stellen. Een webinar is vergelijkbaar met een normale bijeenkomst, alleen zit u nu in uw vertrouwde omgeving achter uw pc, tablet of telefoon.

U kunt deelnemen aan de digitale informatieavond door in te loggen via onderstaande link. 
https://us02web.zoom.us/j/85423974785?pwd=MjNxSTY0SDNpWmllVm1yQU5VOUl0Zz09
Door op bovengenoemde link te klikken en het wachtwoord in te voeren wat in de brief staat vermeld die u van ons heeft gekregen, neemt u deel aan de digitale avond. Onafhankelijk gespreksleider Hans Etman begeleidt de avond en zal u vanaf 19.15 uur ontvangen bij binnenkomst.

De bijeenkomst wordt opgenomen voor wie er niet bij kan zijn of de brief niet heeft ontvangen. Na deze avond is de opname twee weken te zien (zonder wachtwoord) via nijmegen.nl/streekweg. U kunt uw vragen stellen tot vier weken na de avond via streekweg@nijmegen.nl
 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Vragen worden niet beantwoord op deze pagina. U kunt ze stellen via streekweg@nijmegen.nl.

Reacties

Idee is ingestuurd op 26-04-2021