Veldverlichting voetbalveldje Annabellastraat

In het parkje aan de Annabellastraat ligt een kunstgrasvoetbalveld. Dit veld wordt overdag veel gebruikt. In de avond helemaal niet, behalve wat rondhangende jongeren. Wij denken dat het goed zou zijn als er veldverlichting zou komen in het parkje. Enerzijds zou dit een gevoel van veiligheid bevorderen, maar de hoofdreden is om het dan te kunnen gebruiken in de avonden voor activiteiten voor jongeren, hardloopclubs, bootcamp clubs en andere initiatieven. 

Het geluid dat er steeds meer jongeren in de wijk komen en dat er niks voor hen te doen is een veel gehoord geluid in de wijk. Met veldverlichting zouden we hier op een positieve manier op in kunnen spelen. 

Zelf ben ik ook betrokken bij het jongerenwerk van MOVE@Noord. Wij zouden ook graag sportactiviteiten voor jongeren willen organiseren maar daar is nu geen plek voor. Met name het open uitnodigende karakter in het park helpt dan ipv een zaaltje huren binnen wat veel geslotener is en geld kost. Wij hebben dit idee gepolst bij de jongeren uit de wijk en bij het jongerenwerk van Bindkracht10. Beiden zijn erg enthousiast over dit idee.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 11-12-2019