Veiiligheid en uitstraling Kruidenstraat

Het vergroten van de veiligheid en uitstraling van het straatbeeld middels het plaatsen van betonnen bollen in de groenstrook thv het water, start Kruidenstraat vanaf de rotonde tot in de eerste bocht.

Er worden regelmatig auto's op de groenstrook geparkeerd. Auto's die de wijk inrijden rijden, rijden hierdoor meer naar het midden van de weg en nemen de bocht kort. Een onveilige situatie ontstaat voor de (jonge) fietsers en automobilisten bij het in en uitgaan van de straat.

Het parkeren van auto's zorgt ervoor dat de groenstrook kapot gaat. Kuilen ontstaat met nog meer hoogte verschil met de straat.

Deze groenstrook oogt thans rommelig. De uitstraling  van het begin van de Kruidenstraat en wijk zou vergroot kunnen worden door het aanbrengen van betonnen bollen in de groenstrook zoals aanwezig in de Bellefleurstraat. Het creëert een eenheid binnen de wijk.

In eerdere correspondentie vanuit de Gemeente over de straatinrichting van de Kruidenstraat is aan gegeven dat de straat na afronding van bouwwerkzaamheden/bouwverkeer definitief zijn vorm zou krijgen.  Nu de finishing touch nog....

Verzoek om de betonnen bollen te plaatsen in de groenstrook aan de Kruidenstraat thv het water.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Om het idee verder uit te werken is het belangrijk dat het idee ondersteund wordt door de wijk/wijkbewoners. Vraag uw buurtgenoten te reageren op dit idee, of om hartjes te geven wanneer het idee wordt ondersteund.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Ik lees graag in de reacties terug of de betonnen bollen gewenst zijn of toch een andere oplossing zoals bijvoorbeeld een haag? Om het idee verder uit te werken is het belangrijk dat het idee ondersteund wordt door de wijk/wijkbewoners. Vraag uw buurtgenoten te reageren en hartjes uit te delen.

Reacties

Idee is ingestuurd op 29-06-2020