Trampoline in speeltuin (ingraven)

Oosterhout is vele speeltuinen rijk. Een toevoeging voor de diversiteit zou een trampoline zijn.   Trampolines zijn populair onder kinderen om te springen en oefeningen te doen. 

Tegerlijkertijd kan de trampoline ook dienen als sport toestel voor volwassenen.  Zo is trampolinespringen ontzettend goed voor calorien verbranden, het is vriendelijk voor je rug en tussenwervelschijven, je traint al je spieren, het is niet belastend voor je gewrichten en je krijgt een verbeterde houding en bloedsomloop. 

Een ingraven trampoline van bijv. 4 meter diameter zijn vergelijkbaar met degene reeds aanwezig in bijv.  Brakkefort.   

Een mogelijk locatie is het grasveld aan , de Ewartstraat waar veel huizen aangrenzen. Momenteel is de speelvoorziening hier beperkt.  Of het sportpark waar het goed te combineren is met sporten/hardlopen.

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Leuk dat u meedenkt in de wijk! Bij sportpark de Balvert zou potentieel een trampoline geplaatst kunnen worden. Wel is het belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 31-03-2021