Bloemenstrook park Waaijenstein

In park Waaijenstein is al fijn veel aandacht voor groen. Naast de bomen en struiken willen wij graag een strook met (wilde) bloemen toevoegen aan het park en deze zelf onderhouden. Niet alleen mooi en fijn om van te genieten voor iedere parkbezoeker, zeker ook een mooie bijdrage aan biodiversiteit, insecten en ander leven vinden hier voedsel en bijvoorbeeld schuilplekken.

We starten met een strook tegenover de Notensteinstraat, tussen de ingangen van het ronde wandelpaadje in het park. Als meer buurtbewoners dit initatief omarmen én mee willen helpen met onderhouden dan kunnen we dit misschien uitbreiden. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners,

Er is contact geweest tussen de initiatiefnemer en wijkregisseur Jeffrey Leeuwenhaag. Er is afgesproken dat de mogelijkheden verder worden onderzocht. Indien mogelijk wordt er een plan uitgevoerd in het najaar van 2023. 

Hartelijk dank voor het indienen van dit idee op MijnWijkplan! Het idee wordt intern besproken. Zodra er meer informatie is over de mogelijkheden wordt er contact opgenomen. 

Reacties

Idee is ingestuurd op 06-09-2022