Egaliseren van de Genestetlaan

De Genestetlaan is een laan. Althans dat doet de naam vermoeden. Een laan is een weg die aan beide zijden geflankeerd wordt door bomen. De bomen worden aangeplant voor schoonheid, prestige of nut. Bij een laan heb ik ook de indruk dat het een strakke weg waarop je goed kunt rijden. Ben u wel eens via de Genestetlaan de wijk ingereden? Het is alles behalve strak. Vooral het eerste stuk tussen de Willemsweg en de Jacobcatsstraat. De afgelopen is er veel gebouwd in dit deel van de wijk en daar heeft de laan enorm onder geleden. De klinkers liggen schots en scheef. Hele delen zijn verzakt en de putten zijn omhoog gekomen. 

Mijn voorstel is, nu alle bouw voorbij, dat het stuk tussen de Willemsweg en de Jacobcatsstraat opnieuw wordt geegaliseerd en bestraat. Dat scheelt struikelpartijen van jong en oud, fietsers blijven op hun fiets zitten en aan de zijkant van de weg, en water blijft niet in enorme plassen staan, maar loopt gewoon weer weg. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Bedankt voor het plaatsen van uw bericht. Het herstellen van de bestrating aan de Génestetlaan tussen de Willemsweg en de Jacob Catsstraat wordt opgenomen in de planning. Dit betekent dat gaten en onevenheden in de bestrating hersteld worden, niet de hele straat wordt aangepakt. De planning voor dit jaar is al vol. Er wordt gekeken of het herstellen ingepland kan worden voor 2020. Wanneer er accuut gevaar is ondernemen we direct actie. Direct gevaar kan het beste via de Meld&herstelapp of via 14024 gemeld worden.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 16-07-2019

Graag wil ik de gemeente erop wijzen dat een belangrijk deel van mijn achterban, computerloos of onvoldoende computervaardig is om dit initiatief te 'liken'.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 18-06-2019