Scherpenkampweg, reconstructie westelijk deel

Nadat begin 2020 het oostelijke van de Scherpenkampweg is gereconstrueerd, krijgt vanaf de Nederheidseweg t/m de eerste kruissing nu ook een opknapbeurt. Het wegdek ligt er slecht bij en wordt vervangen, openbare verlichting wordt vervangen en er wordt een rioolpompput verplaatst. Het ontwerp van de nieuwe situatie wordt in goed overleg met de aanwonenden opgesteld. Hoewel het ontwerpmogelijkheden sterk beperkt qua wegbreedte, staat het behoud van de monumentale bomen hoog in de prioriteiten.

We verwachten dat na afronding ook dit wegdeel er weer spik en span uitziet.

Links onderaan op deze pagina treft u, wanneer beschikbaar, relevante documenten.

Stand van zaken 22-02-2023

De werkzaamheden vorderen goed. Het deel met de betonstenen is afgelopen vrijdag open gesteld. De parkeerstroken behoeven nog aanpassing en het smalle deel moet nog voorzien worden van halfverharding. Openstelling van de gehele weg laat nog even op zich wachten omdat de halfverharding na het aanbrengen nog 14 dagen niet met auto's bereden mag worden. De huidige planning staat ter informatie links op deze pagina bij de bestanden.

Stand van zaken 19-01-2023

Inmiddels zijn de werkzaamheden van Vitens bijna afgerond en is aannemersbedrijf Infrascoop op 16 januari ook begonnen met de werkzaamheden. De informatiebrief hierover is begin januari bij de nabijgelegen panden bezorgd en is linksonder deze pagina ook te lezen. Bij goede weersomstandigheden en uitblijven van grote tegenvallers is de verwachting dat eind februari de werkzaamheden kunnen worden afgerond.

Stand van zaken 05-12-2022

Nadat het eindconcept van het ontwerp op 31 oktober met betrokken bewoners is besproken is nu het definitieve ontwerp vastgesteld. In de week van 5 december begint Vitens met de aanleg van een nieuwe waterleiding in het voetpad waarop later wordt aangesloten. 

Naar huidig inzicht begint aannemer Infrascoop dan in de 2e week van 2023 met de werkzaamheden. Nadere informatie volgt.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 22-02-2023
Idee is ingestuurd op 14-07-2022