Vrouwendaal - Grasberm met wilde bloemen (thv Batavierenweg 342 - 346)

Bovenaan het Vrouwendaal (tussen de PaysBasflat en de KeizerKarelflat - ter hoogte van Batavierenweg 342 - 346) loopt een wandelpad. Aan de straatzijde groeit nauwelijks gras in de berm (daar ligt nog straatzand - van onder het asfalt dat daar jaren geleden is verwijderd). Het zou er een stuk mooier uitzien als daar aarde komt en gras gezaaid wordt (liefst met wilde bloemenzaad). Dit sluit dan mooi aan bij het opknappen van het parkje bij de Barbarossstraat en het Estel-gebouw dat op de planning staat ! 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Criteria

3 / 3
Draagvlak bewoners van tegenover liggende woningen

Feedback van de gemeente

Onderzoekje afgesloten. Deze wens wordt meegenomen met opknap parkje Barbarossastraat. 25-10-2018. JS

Op dit moment wordt onderzocht of deze wijkwens meegenomen kan worden met project 'opknap parkje Barbarossastraat'. 22-10-2018 JS

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes! Het wijkbudget voor 2018 is al toegewezen. Niettemin kunt u gewoon likes verzamelen voor budget 2019. Mocht het zijn dat bepaalde wensen toch niet doorgaan of niet uitvoerbaar blijken te zijn komen andere wensen in aanmerking die veel likes / ondersteuning op papier hebben.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 25-10-2018

Heel goed als dit lelijke strook gras mee wordt genomen in het opknapplan dat even verderop wordt gepland, namelijk het pakje voor de flat van Pays Basflat. Kan snel gebeuren en ziet er meteen een heel stuk mooier uit!

Antwoord

Ik neem aan dat u het strookje 'gras' bedoelt dat langs het Vrouwendaal loopt en langs wandelweg en Batavierenweg. Deze strook gras wordt vooral plat gereden door de onderhoudswagentjes van Gemeente en DAR. Ook tijdens de Vierdaagse wordt deze strook volop als parkeerruimte gebruikt. Heel jammer!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 06-06-2018