Huygensweg: boomspiegels inplanten

Na het verwijderen van de monumentale kastanjes in de Huygensweg heeft de straat veel van de groene uitstraling verloren. Gelukkig zijn er recent nieuwe bomen geplant. Om het geheel nog groener en vriendelijker te maken willen wij als buurtbewoners (Huygensflat) een verzoek indienen voor een budget van 250 euro om de eerst drie boomspiegels aan de linkerkant, komende vanaf de Berg en Dalseweg, te kunnen voorzien van bloemen en planten. 

 

De 3 boomspiegels zijn ondertussen door bewoners ingeplant. Ziet er mooi uit! Niet alleen nieuwe bomen maar ook mooie plantjes eronder. Complimenten.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Criteria

0.0%
100% van de bewoners die erop uitkijken informeren over bewonersidee om boomspiegels zelf in te planten en bij te houden.
€ 0,- / € 250,-
250,00 van wijkbudget gevraagd om planten voor de boomspiegels te kopen / onderhouden

Budget

  • Inplanten 3 boomspiegels, actie met flatbewoners

    Jaarlijks, van 2018 tot en met 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Vandaag kijkje genomen in de Huygensweg. De 3 boomspiegels zijn mooi ingeplant en doen het prima. Ook de bijbehorende tegel ligt er zodat aannemer kan zien dat bewoners deze boomspiegels zelf onderhouden. Complimenten voor de bewoners!

Ik zie dat dit idee leeft onder de bewoners aan het aantal uitgereikte hartjes, de aangesloten deelnemers en de reacties. Ik plaats dit idee naar de uitwerkfase. Hierin onderzoeken we of er voldoende draagvlak is bij omwonenden die op de boomspiegels uit kijken en of het gevraagde wijkbudget hiervoor beschikbaar kan worden gesteld.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar dit platform te verleiden voor het uitdelen van 'likels' (hartjes) en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 22-05-2018

Als zij op andere manier (op papier) aangeven dat zij akkoord / enthousiast zijn over de plannen van de initiatiefnemer(s) kan daarmee ook worden volstaan. Het idee heeft inmiddels voldoende hartjes om over te plaatsen naar de uitwerkfase.

Antwoord

Inloggen houdt hun tegen

Antwoord

Velen zijn enthousiast, willen wel ‘liken

Antwoord

Geachte mevr. Spierings, ons appartementengebouwen heeft veel bewoners op leeftijd, dat tot gevolg heeft dat het liken vaak begeleid moet worden. Dit vraagt enige tijd, maar gaat vast goed komen!! Mvg Clemens Driessen

Antwoord

Willen graag liken

Antwoord

Geachte Mevrouw Spierings, beste Jolande, vele buren/medebewoners vinden het een goed plan, en willen

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-03-2018