Weezenhof 81-02

Wij informeren u graag over de plannen en het bijbehorende proces in de vorm van een digitale informatieavond op dinsdag 25 mei a.s. van 19.15 tot 21.00 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.   

Wij informeren u over de plannen
De prins Clausschool, Weezenhof 4002, zal in de komende jaren worden herbouwd. Met het vernieuwen van de dit schoolgebouw zal de dependance aan de Weezenhof 81-02 samen met de KION niet meer als schoolgebouw gebruikt worden. Zoals eerder afgesproken tussen de gemeente Nijmegen en Conexus zal de gemeente het schoolgebouw inclusief de locatie van de KION kopen. De gemeente wil op de schoollocatie woningbouw mogelijk maken.

Dinsdag 25 mei informeren wij u graag over de plannen die er tot nu toe zijn. Dit zijn momenteel alleen nog plannen op hoofdlijnen maar we vinden het belangrijk om u in het begin van het proces te betrekken. Ook delen we op de avond meer informatie over het proces. Tijdens de avond heeft u verder de gelegenheid om te reageren op de plannen.

De bijeenkomst vond digitaal plaats      

https://www.youtube.com/watch?v=AUPYurHP_MA

Door op bovengenoemde link te klikken kunt u de avond terugkijken. Deze link is na de avond twee weken te zien. U kunt uw vragen stellen tot vier weken na de avond via weezenhof@nijmegen.nl. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Vragen worden niet beantwoord op deze pagina. U kunt ze stellen via weezenhof@nijmegen.nl

Reacties

Idee is ingestuurd op 03-05-2021