Picknicktafels 68e straat

Graag willen wij met een aantal bewoners van de 68e straat in de Weezenhof een grote of 2 kleinere (wel voor volwassenen) picknicktafels op het grasveldje bij de parkeerplaats. Vorige zomer hebben we steeds met tafels en stoelen gesleept; dat was heel gezellig met zijn alle buiten, maar we dachten dat ons idee misschien wel door de gemeente gewaardeerd werd, omdat het een verbindende kracht is hier in deze straat.

We hebben allemaal kleine kinderen die hier voor spelen en zo goed kunnen wij ouders ze goed  in de gaten houden. Ook voor de ouderen in deze straat is het fijn als  ze aan de picknicktafel kunnen aansluiten; ze zijn wat slecht ter been en kunnen zo ook sociale contacten hebben (hoeven ze niet te blijven staan of met stoeltjes te slepen).

Indien wenselijk kunnen we handtekeningen aanleveren.

 

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 14-03-2020