Aanpassing beplanting na verwijderen bomen.

Het voorstel om midden op het plein van Weezenhof 3625 (oneven) en op de plekken waar bomen verwijderd zijn extra begroeiing te laten plaatsen.
De volgende ideeën daarvoor zijn: 
* 1 of 2 Sierkersen(Prunus) deze hoeven niet hoog te worden (goed snoeibaar). Heeft afhankelijk van de ondersoort fraaie roze bloesem in de lente en prachtige herfstkleuren.
* 1 of 2 Esdoornstruiken (Acer): heel veel ondersoorten, zowel laag-blijvende als meer boomachtig. In de herfst fraaie en opvallende bladkleur.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • extra beplanting en vlinderstruiken

    Jaarlijks, van 2019 tot en met 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Ik heb maar liefst 18 handtekeningen ontvangen ter ondersteuning van dit idee. Het aantal likes/hartjes voor dit idee is daarom verhoogd. We zijn inmiddels in gesprek met de initiatiefnemers om het plan verder uit te werken.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 28-11-2019

Nieuwe beplanting ben ik voor, maar hou alsjeblieft dat stukje groen vrij, voor nooddiensten, maar ook om gewoon even je auto voor te kunnen rijden. graag rekening houden met elkaar.

Antwoord

Er is voldoende ruimte om, indien nodig, om over het grasveld te rijden!

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 28-11-2019

Nieuwe beplanting ben ik voor, maar hou alsjeblieft dat stukje groen vrij, voor nooddiensten, maar ook om gewoon even je auto voor te kunnen rijden. graag rekening houden met elkaar.

Antwoord

Conform het bericht van Rienk is het voor de nooddiensten geen probleem. Ik ben dan ook voor beplanting van de gehele strook.

Antwoord

Reden om geen struiken langs het grasveld te plaatsen aan de zijde van de huisnummers 3629, etc. Hier zit de enige ingang voor nooddiensten voor de woningen 3639 en verder. Andere oplossing is een breder trottoir, maar dan moeten de lantaarnpalen worden verplaatst.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 27-06-2018