Leuke speeltuin voor jong en oud

Ik ben opgegroeid in een hele mooie buurt, een buurt waar nu ook mijn eigen kind, neefje en nichtje opgroeien. Samen met hun nog een hoop andere leuke kinderen. Ik spreek dan ook namens als deze kinderen en hun ouders.

Wij wonen in Tolhuis, op nummer 1412. Voor ons huis ligt een super groot mooi grasveld. Dit grasveld word nu jammer genoeg gebruikt, als hondenuitlaatplaats. Iets wat super zonde is, want zelfs de kinderen kunnen er nu niet normaal gebruik van maken. 

Zoals alle kinderen, spelen ook onze kinderen graag buiten. Het liefst allemaal samen met elkaar. Hun allergrootste wens is het dan ook, dat ze een mooie plek voor hunzelf krijgen. Een plek Voor ons huis ligt een super groot mooi grasveld. Dit grasveld word nu jammer genoeg gebruikt, als hondenuitlaatplaats. Iets wat super zonde is, want zelfs de kinderen kunnen er nu niet normaal gebruik van maken. Maar bovenal waar ze plezier maken met elkaar en gelukkig zijn. Dit is een plek die ik ze graag wil geven. Ik ben dan ook al jaren bezig, via verschillende wegen, om dit mogelijk te maken. Tot op heden is me dit echter nog niet gelukt. 

Dit is dan ook de reden, dat ik 2 jaar geleden na de sloop ben gereden. Ik heb hier een oude band gekocht en deze in de hoogste boom gehangen. De kinderen in de buurt hebben hier dagelijks plezier van. 

Het dichtabijzijnde speeltuintje is 400 meter verderop, hiervoor moeten ze over/ langs een drukke straat. De meeste kinderen zijn tussen de 1 jaar en 8 jaar. Ze kunnen of mogen hierdoor niet zelfstandig na het speeltuintje. 

Het veld bij ons voor, is echter veilig. Het staat veilig tussen huizenblokken in, de meeste woningen hebben er zicht op. Ook kunnen er geen auto's bijkomen en liggen er geen wegen langs. Hierdoor kunnen de kinderen in alle veiligheid spelen.

De kinderen vragen niet veel, een speeltoestel, waar ze lekker op kunnen klimmen. Een schommel, voor zowel jong en oud. Misschien een zandbak, waar ook de allerkleinste in kunnen spelen. En misschien wat voetbalgoaltjes voor de stoere jongens/ meiden onder hen. 

Het veld is echt super groot en bied veel mogelijkheden. Hoe mooi zou het zijn, als hier binnenkort allemaal vrolijke en lachende kinderen rondrennen? Jullie hun wens in vervulling hebben kunnen laten gaan. 

Mijn vraag dan ook aan jullie, help ons? Om de droom van deze kinderen uit te laten komen. Ze zullen jullie erg dankbaar zijn. Niet alleen hun, maar ook de ouders, die hun kinderen een veilige plek gunnen. Een plek waar ze met alle plezier samen kunnen spelen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Aanleg van het speelveld

    In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Het speelveld is bijna af. Aanstaande donderdag 5 december wordt de laaggetakte boom geplant. Dit is een boom waar in geklommen mag worden. In het begin van het nieuwe jaar ondertekenen we de participatieovereenkomst. Er volgt dan ook nog een brief met de gemaakte afspraken. Hartelijk dank voor al jullie inzet en heel veel plezier met het nieuwe speelveld!

Beste geïnteresseerden, op zaterdag 15 december vindt een bijeenkomst plaats om dit idee te bespreken. Alle aanwonenden hebben een brief ontvangen, maar iedereen die geïnteresseerd is, is welkom. De bijeenkomst start om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur. De locatie is de wijkhuiskamer Tolhuis, op het activiteitenplein van brede school de Dukendonck, Tolhuis 4355. Hopelijk tot 15 december.

Beste geïnteresseerden. Naar aanleiding van het gesprek van 9-11 worden alle aanwonenden uitgenodigd om mee te praten en te denken over de inrichting van het veld. Op 9-11 is besproken dat het veld vooral een ontmoetingsplek moet zijn voor de buurt, waar iedereen zich prettig bij voelt. Wanneer de datum bekend is zal dit via MijnWijkplan worden gecommuniceerd. Ook ontvangen alle aanwonenden van het veld een brief met een uitnodiging om mee te praten. Belangrijk om te benadrukken is dat er dus nog geen plan vastligt. Iedereen is welkom om mee te praten. Het uiteindelijke doel is het maken van een plan waar alle aanwonenden zich in kunnen vinden.

Beste geïnteresseerden, op 9-11 vindt het eerste gesprek plaats met de initiatiefnemer. De initiatiefnemer heeft dit zelf kenbaar gemaakt bij de buren. De uitkomsten van dit eerste gesprek zullen gedeeld worden op MijnWijkplan.

Deze wens heeft voldoende hartjes verzameld om verder uit te werken. Er wordt een afspraak gemaakt met de initiatiefnemer van de wens. Wanneer de datum bekend is leest u deze terug op MijnWijkplan. Uiteraard zijn alle geïnteresseerden welkom.

Dank voor het delen van uw wens op MijnWijkplan. Wat een mooie oproep om een fijne speelplek te maken voor de kinderen in Tolhuis. Ik lees graag in de reacties welke speeltoestellen buurtbewoners graag op deze plek zien. Laat weten of en hoe u deze wens steunt in de likes en de reacties. Wellicht kunt u samen al een tekening/plattegrond maken en toevoegen als pdf? Veel succes.

Reacties

Het veld (speeltuin) is leuk aangelegd, de kinderen missen nog wat speeltoestellen zoals een schommel, klimrek, glijbaan en/of misschien stoeprandjes/voetbal goaltjes.

Antwoord

Twee spoorbielzen kunnen heel goed dienen als stoepranden mits er geen buren dwarsliggers zijn.

Antwoord

Beste, wat leuk dat ik hier een idee zie ook al is deze al wat verouderd. Ik lees in het plan de vraag om een klimtoestel, schommel, zandbak en/of goaltje. Staat hier verder nog iets van in de planning of zijn die palen en stenen het resultaat? Hoe actueel zijn de plannen nog? Er is genoeg ruimte. :)

Antwoord

Er is een klimboom, verder eigenlijk niet. Geen zandbak, geen schommel of wipwap, niets. Mijn particuliere initiatief een waterpomp moest van het veld af en nu op mijn eigen pad staat zijn er nog die daar bezwaar tegen hebben.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitvoering op 14-11-2019

Inmiddels schijnen de plannen rond te zijn, we hebben er een schrijven over ontvangen. Het lijkt mij dat er van het oorspronkelijke idee niet veel over is gebleven. Ik ben erg benieuwd of de initiatiefnemers er nog in betrokken zijn of dat anderen zijn dan zij die hier kinderen hebben.

Antwoord

Hallo Henk, het ontwerp is inderdaad tot stand gekomen in samenspraak met de initiatiefnemers! Na de eerste bijeenkomst is een groep gevormd die samen met een adviseur spelen tot het uiteindelijke ontwerp zijn gekomen.

Antwoord

Ik had geen hoge pet op van de plannen maar nu het uitgevoerd wordt ben ik er verrukt over. Over de besluitvorming en communicatie niet.

Antwoord

Fijn dat je zorgen rond het ontwerp nu weg zijn. Hopelijk kan iedereen nu genieten van dit mooie speelveld.

Antwoord

Vorige maand een mail gehad voor een tweede datum, deze is na meerdere mensen gestuurd, vanuit de gemeente, als het goed is. Hierop gereageerd, maar ook niks meer op gekregen. Tijdens de allereerste bespreking, hadden ze het over het starten in april. Aangezien we nu in mei zitten, ben ik benieuwd wanneer ze dan wel willen starten.

Antwoord

Heb een mail gestuurd met huisregels, dit werd mijn gevraagd. Heb alle dingen van de bijeenkomst meegenomen. Denk hierbij aan geluidsoverlast, hangjongeren, noem maar op. Ook hier geen reactie op gehad. Zou ze nog eens mailen, misschien dat dat helpt.

Antwoord

Idd Esmeralda, die heb ik ook gekregen en op gereageerd maar niets meer gehoord. Nogmaals een mail gestuurd of ik misschien een reactie heb gemist. Maar geen reactie op ontvangen.

Antwoord

Ik heb zojuist nog maar eens een mail gestuurd, namens alle buren, met de vraag hoe het er voor staat. Zodra ik reactie heb, laat ik dit meteen weten.

Antwoord

Goedemorgen, Er is een 2e bespreking geweest met de mensen die zich hadden opgegeven om het plan verder uit te werken. Helaas waren op deze avond maar twee mensen aanwezig, waaronder ikzelf. Er zou een vervolg gepland worden maar ik heb al een aantal maanden niets vernomen van de gemeente.

Antwoord

Wil Rowwen Heze zich kenbaar maken? Ik kan zo niet achterhalen over welke schutting ik moet praten.

Antwoord

Hoi allemaal, ik zou graag willen weten of er nog een vervolggesprek gepland over de plannen van de speeltuin? Ik ben benieuwd wat er komt en hoeveel tijd het gaat kosten voor de gemeente om de plannen te realiseren. Groeten Nikki

Antwoord

in december was er een bespreking. Het zag er nog niet naar uit dat er veel vaart achter dit project gezet wordt. Misschien voor de zomer van 2020, de molens draaien langzaam.

Antwoord

Het lijkt mij dan ook verstandig om aanstaande zaterdag met elkaar het gesprek aan te gaan. Niet alleen over het plan maar ook over het proces hoe dit plan tot stand is gekomen en de informatievoorziening aan de buurtbewoners.

Antwoord

Nogmaals een poging een reactie achter te laten. Naar aanleiding van de brief ben ik maar eens gaan googlen op "wijkplan" en op deze pagina uitgekomen. Ik ben nogal geschrokken van de brief en het feit dat ik hier als omwonende zo laat in het stadium op de hoogte ben gesteld. De reacties die geplaatst zijn roepen heel wat vragen op.

Antwoord

Mijn excuses, dat niet iedereen op de hoogte was van dit plan. Een jaar of 5 geleden, ben ik met dit plan begonnen, omdat veel kinderen van een mooie speelplel droomde. Voor de kindjes uit de buurt heb ik dit proberen te verwezenlijken. In de loop der jaren heb ik meerdere aanvragen gedaan bij de gemeente hiervoor. Afhelopen zomer bleek dat ze een nieuw systeem hadden, waarbij je stemmen moest verzamelen.

Antwoord

Ik kreeg afgelopen zomer van meerdere kinderen en meerdere ouders de vraag wanneer de speeltuin er eindelijk komt. Ik heb toen met zoveel mogelijk buren proberen te overleggen, door langs de huizen te gaan. Vandaar ook dat er zoveel stemmen zijn verzameld, deze stemmen zijn allemaal afkomstig van buurtbewoners. Uit de gesprekken met de buurt kwamen veel leuke ideeën, en zo is deze ont.oetingsplek toen eigenlijk ontstaan. Het is dus een idee waar veel buurtbewoners aan bij gedragen hebben

Antwoord

Aangezien het lang duurde voordat ik iets hoorde van de gemeente, was ik eigenlijk bang dat het plan afgewezen was. Dit bleek echter niet het geval. Er is dan ook een goed gesprek met de gemeente gewrest, waar wat mooie plannen uitgekomen zijn, maar nog niks concreets. Ik denk dat het heel erg mooi is om deze plek te verwezenlijken voor de gehele buurt. Wees blij dat we in ee buurt wonen, waarbij de gezelligheid dichtbij te zoeken is. Er mogelijkheden gecreeërd worden om met zijn allen samen te komen.

Antwoord

We hebben van de zomer ook gesprekken gehad met de buurtbewoners die al op leeftijd zijn. Iedereen vond het eigenlijk een erg leuk idee, dat er ook weer wat leven in de brouwerij kwam. Want zeg nu zelf, wat is er mooier dan blije spelende kinderen? Volwassenen die goed met elkaar kunnen en voor hun buur klaar staan?

Antwoord

Door de brief van de gemeente, kom ik terecht op deze community waar al heel lang een plan in ontwikkeling blijkt te zijn. De brief van de gemeente is pas het eerste moment dat we als omwonenden op de hoogte gesteld zijn (van het bestaan ervan en dit idee). Daarbij is duidelijk geworden dat het initiatief niet van de buurtbewoners zelf is, maar bezoekers, die hier veelvuldig vertoeven en de nodige bijdragen doen aan het uitlaatveldje, waarover nb zelf de terechte klacht aangehaald wordt. Op zich lijkt me een aanvraag voor een wijkplan op deze grond al niet gerechtvaardigd.

Antwoord

Een plan voor de omwonenden van het grasveld, zou ook van deze omwonenden horen te komen Dat zie ik hier nauwelijks terug. Gezien de zeer gemeleerde populatie in de wijk, lijkt me dit plan nog te eenzijdig. Met een bijdrage / mening van alle omwonenden, die daartoe ook de kans krijgen, kun je spreken van een buurtbelang. Prima dat dit besproken wordt, maar dan vanaf het begin.

Antwoord

De sfeer van deze buurt was lange tijd een tendens van leven en laten leven, in een rustige sfeer, behulpzaam waar nodig. Dit lijkt echter in toenemende mate plaats te maken voor meer luidruchtig op straat leven. Fijn dat het gezellig is met elkaar, maar niet iedereen heeft de behoefte dit te delen, wat dan eerder als (geluid)overlast ervaren wordt.

Antwoord

Wij hebben geen bezwaar tegen enkele speeltoestellen (bij voorkeur natuurlijke vormgeving, iets met boomstammen). Het zou echter niet de bedoeling moeten zijn kinderen 'zelfstandig' te willen laten spelen om er als ouders geen toezicht op te hoeven houden.

Antwoord

Een 'ontmoetingsplaats' klinkt in dit kader als een uitbreiding van privéterrein, dat een minder wenselijke kant op kan gaan, wanneer het vooral het belang dient van een select groepje. Want het risico is dat dit andere omwonenden overstemt – in alle opzichten- en voor meer irritaties gaat zorgen. Ik vrees dat het irreeel is met zoveel verschillende mensen in deze wijken een gemeenschappelijk belang te kunnen dienen.

Antwoord

Deze argumenten even als tegenhanger van het herhaaldelijk eenzijdige pleidooi van de belanghebbenden.

Antwoord

Het plan komt wel degelijk van de omwonende van het veldje. Van de omwonende due recgt op het veldje kijken. Er zijn inderdaad ook wat mensen die een straatje erachter wonen, maar ook deze mensen tellen mee met de buurt en zijn dus ook buurtbewoners. Gezelligheid van de buurt is nooit verkeerd, sociaal met elkaar kunnen omgaan is ook erg belangrijk hierbij. Geluidsoverlast is iets wat je als buren zeld in de hand hebt. Maar gezellig samen kunnen komen met elkaar, lijkt me in deze geen minpunt, maar juist een suoer groot pluspunt.

Antwoord

Ik ben zelf opgegroeid in deze mooie wijk. Het klopt idd dat ik er zelf sinds een jaar niet meer woon. Wel wonen mijn ouders hier nog steeds en heb ij heel goed contact met de buren. Samen met mijn dochter ben ik er ook dagelijks te vinden. Toen ik met dit plan begon was ik zelf nog geen moeder, woonde ik thuis bij mijn ouders. Maar door met de buurtkinderen te praten, met ze te spelen. Met de oudere buren te overleggen is dit idee toen der tijd ontstaan. Dus nogmaals het is wel degelijk een idee van de buurt en niet van mensen die er zomaar komen. Gun onze buurt kinderen een mooie plek. En niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen, alle omwonende een plek om samen te komen, ongeacht welke leeftijd. Ik hoop dat we jullie zaterdag kunnen laten zien hoe een mooi plan het kan worden en hoe mooi onze buurt is en zeker weten kan zijn.

Antwoord

Dank jullie wel voor de reactie, ga ik het morgenavond nogmaals proberen.

Antwoord

Graag gedaan!

Antwoord

in etappes lukt het vast en zeker.

Antwoord

Hoi Debje, dan is het bericht te lang. Als het bericht te lang is, kan hij deze niet plaatsen

Antwoord

Misschien is je elistel te lang. Ik klik gewoon op verstuur en dan werkt het. Of je moet op iemand reageren dat zou ook kunnen. Succes.

Antwoord

Helaas zojuist een heel epistel geschreven, maar ik zie niet dat het bericht geplaatst is??

Antwoord

En wederom niet geplaatst, hoe kan dit??

Antwoord

sensuur?

Antwoord

Beste Jo, informatie hierover volgt zo snel mogelijk. Zodra ik meer weet, horen alle buurtbewoners hierover.

Antwoord

Dag Esmeralda, dat is fijn. Dank je wel.

Antwoord

Ik wil u hiermee niet persoonlijk aan te vallen, maar alle buren die ik hierover spreek zijn mega enthausiast, ongeacht welke leeftijd. We willen als buurt iets moois neerzetten voor iedereen, dus nogmaals, hopenlijk werkt u hier aan mee. Er word ook overlegd met de wijkpolitie, als het goed is, kunnen ze u ook een hart onder de riem steken i.v.m hangjongeren. Dit word een plek, waar ook de eenzame ouderen onder ons kunnen komen. We denken aan alle buurtbewoners, hoop dat u dit ook kunt doen.

Antwoord

Dag Esmaralda. Nogmaals, ik ben niet persé tegen, de hangjongeren zijn niet het grootste probleem. De informatie waar iedere aanwonende recht op heeft daar zit het probleem. Verder wacht ik de plannen af en volg jullie met oprechte belangstelling. Ik gun iedereen een fijn en gelukkig leven..

Antwoord

Beste Jo, zoals gezegd nogmaals mijn excuus. U wist wel vab de afspraak, want u hebt ee zelf op gereageerd. Ik heb zoveel mogelijk buren via de app of mondeling benaderd. Aangezien we vandaag iets moois besproken hebben, zal er binnenkort meer informatie volgen. Op dit moment bent u de enigste, net zo als voorgaande jaren, die dit alles probeerd tegen te houden.

Antwoord

Over de afspraak. Dit werd pas vanmorgen bekend gemaakt, als ik het eerder had geweten dan was ik er graag bij aanwezig geweest.

Antwoord

hier heb je niets aan gemist, dit was zo'n oppervlakkige kennismaking, bijna een formaliteit.

Antwoord

Ik hoop dan ook, dat dit plan u erg aanspreekt. Aangezien we er alles aan doen om hangjongeren tegen te houden. Dit een plek gaat worden voor alle buurtbewoners, ongeacht welke leeftijd. Ik hoop dan ook erg, dat u als buurtbewoner ook zou willen meewerken, aan dit mooie plan.

Antwoord

hangjongeren tegen houden? Ook zij moeten ergens terecht kunnen. De hangplek aan de 44e straat is opgeheven maar de jongeren zijn gebleven. Ik vindt niet dat zij overlast veroorzaken behalve wat zwerfvuil.

Antwoord

Het word dan ook een ontmoetingsplek voor de gehele buurt, voor jong en oud. Een plek waar kinderen kunnen spelen. En een plek waar de volwassenen samen kunnen komen. Veel mensen in de buurt, willen de buurt levendig maken en houden, ik denk dat dit een mooie manier is. Dit een mooie plek word, om als buren samen te komen en te genieten van onze mooie buurt

Antwoord

Het gesprek is erg goed gegaan. We hebben alle overwegingen van de buren meegenomen, ook u overwegingen, zoals door u aangegeven op mijm wijkplan. We zijn het er over eens, dat er geen sprake zal zijn van hangjongeren, aangezien we een goede hechte buurt zijn. Ook zal er geen JOP komen, om de hangjongeren te voorkomen. We hebben een mooi plan gemaakt, om er iets moois van te maken voor jong en oud.

Antwoord

Beste Jo, vervelend, dat u niet op de hoogte was van de afspraak. Ik hen geprobeerd om zoveel mogelijk buren op de hoogte te stellen. Ook is het aangegeven op mijn wijkplan, zodat de mensen die gestemt hebben op de hoogte waren

Antwoord

Hoe is dit dan gegaan? Het is toch niet onmogelijk om degenen die aan het veld wonen door middel van een briefje te informeren. Ik weet dat er wat mensen zijn die niet op de computer kunnen werken, dus ook geen kennis hebben van Mijn Wijkplan. Verder heb ik ook geen info ontvangen via dit medium over deze afspraak. Mijn advies, om problemen te voorkomen is toch echt om iedereen op papier voor te lichten over deze gang van zaken. Iedereen zal hier graag van op de hoogte willen zijn neem ik aan. Kleine moeite, groots resultaat!

Antwoord

Dag Marjolijn, ik lees net dat er vandaag een gesprek plaatsvind met initiatiefnemer. Er staat ook dat dit bekend is bij de buren. De buren zijn meen ik, toch alle mensen die rond de plaats van het grasveld wonen. Dan verwacht toch dat wij allemaal een briefje met kennisgeving hadden ontvangen. Dat is jammer. Betrokkenheid en inspraak vanuit de omgeving lijkt me, in deze wel gerechtvaardigd.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 28-08-2018

Daar komt nog een bij, dat je als buurt, het stukje hangjongeren zelf in de hand hebt. Je moet als buren dan ook niet de kop in het zand steken en er iets tegen doen. Dit is iets wat we als buren ook al overlegd hebben. De meeste woningen heben namelijk zicht op het veld, hierdoor is goed te zien, wie zich in de speeltuin bevinden.

Antwoord

Dag Esmeralda,Laten we een open discussie blijven voeren. Ik ben niet tegen speeltoestellen hoor.Het lijkt me heerlijk als kinderen weer meer buiten spelen. Wanneer komt er een uitwerking van het plan en wie worden daarvoor uitgenodigd?

Antwoord

Misschien als u er eens op uit zou gaan, en met de kinderen in de buurt zou overleggen. Zou u erachter komen, dat de wens van de kinderen wel degelijk groter is dan die van de ouders. Welk kind wil nu niet lekker buitenspelen. Als ouders kunnen we dit beter stimuleren, aangezien is bewezen dat kinderen steeds minder buitenspelen. Laten we dan ook, als buurt de handen in elkaar steken en dit mogelijk maken voor onze kinderen.

Antwoord

Bij de Duckendonk hebben ze een JOP, dit is voor jongeren gemaakt en hier mogen ze dan ook gebruik van maken. Wij vragen echter voor onze kinderen een leuke speelplaats. Iets wat zal bijdragen aan hun ontwikkeling, ze leren hier namelijk zelfstandig te spelen. Zeg nu zelf, heeft u vroeger nooit zelfstandig buiten gespeeld?

Antwoord

Als we het over jong en oud hebben, hebben we het over kinderen tussen de 2 en hooguit 10 jaar. Aangezien de speeltuin ingesloten zal zijn, tussen blokken woningen, zorgen we er als buren voor dat er geen hangjongeren kunnen komen. Dit speeltuin is enkel en alleen bedoeld, als vermaak plek voor de kinderen uit de gehele buurt. Waar ze zeldstandig met elkaar kunnen spelen. Een wens die de kinderen dragen, niet de ouders, wij willen deze wens alleen verwezenlijken.

Antwoord

Dag, een speeltuin voor jong EN oud is echt niet verstandig. Oud betekent, hangjongeren die in de avond gezellig komen hangen op de mooie speeltoestellen. Over het algemeen is de wens van de ouders groter dan van de kinderen. In de omgeving rondom zijn al een aantal speeltuintjes.verder is er een prachtige speeltuin met mooie diverse uitdagende toestellen in het stadspark aangelegd.pak je kind(eren) en ga genieten in het park. Daar staan ook picknicktafels. Leuke ontmoetingsplek voor jong en oud.

Antwoord

Laten we aub nadenken. Mocht je iets willen hou het klein. Glijbanen, een speelfort.bij de Dukendonk zitten dagelijks jongeren in de avond in het speelfort

Antwoord

Laten we aub nadenken. Mocht je iets willen hou het klein. Glijbanen, een speelfort.bij de Dukendonk zitten dagelijks jongeren in de avond in het speelfort, te praten en te blowen. Mijn advies is Niet Doen! En ik hou echt van kinderen.

Antwoord

Hoi iedereen, graag zou ik wat ideeën willen horen, over wat jullie leuk lijkt. Wat zouden de kinderen graag in de speeltuin willen? Ik had wel al met sommige van jullie overlegd. Hier kwamen de volgende dingen uit: Een speelfort met glijbaan, waar de kinderen lekker op kunnen klimmen en zich terugtrekken. Een schommel, voor zowel jong, als oud. Een wipkip. Een duikelrek, voor de turners onder ons. Een zandbak, voor de kleintjes. Voetbalgoaltjes, voor de stoeren sporters.

Antwoord

Goed plan

Antwoord

super leuk idee dat gaan mijn 2 zoontjes geweldig vinden

Antwoord
Idee is ingestuurd op 06-06-2018