Fietspad van Schuylenburgweg

Werkzaamheden fietspad van Schuylenburgweg
Vanaf woensdag 2 februari worden in opdracht van gemeente Nijmegen door van Gelder Aannemingsmaatschappij werkzaamheden uitgevoerd aan de van Schuylenburgweg tussen de van Rosenburgweg en Steve Bikoplein. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden de werkzaamheden op vrijdag 18 maart afgerond.

Wat gaan we doen?
Tijdens de werkzaamheden wordt de bestaande tegelverharding van het fietspad verwijderd en wordt er een fietspad van asfalt aangebracht.

Bereikbaarheid
Het fietspad vanaf de kruising met de Rosenburgweg richting het Steve Bikoplein is afgesloten. Voor fietsers wordt een omleiding ingesteld. Voetgangers kunnen nog wel gebruik maken van het trottoir.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is er tijdens de werkzaamheden één rijstrook afgesloten voor het autoverkeer. De wijk Tolhuis blijft bereikbaar voor autoverkeer tijdens de werkzaamheden.

De bushalte en de inrit naar het bouwterrein ter hoogte van het Steve Bikoplein blijven bereikbaar voor de bus en het bouwverkeer.

Heeft u verder nog vragen? U kunt aannemingsmaatschappij Van Gelder bereiken via skwerreveld@vangelder.com of 0525 659 888.

Met vriendelijke groet,

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V.

Swen Kwerreveld
Projectcoördinator

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 24-01-2022
Gepromoveerd naar In uitwerking op 24-01-2022
Idee is ingestuurd op 24-01-2022