Nieuw speeltoestel speeltuin Zellersacker

In de zeer favoriete speeltuin in de Zellersacker waar heel veel kinderen uit de buurt spelen, willen we een extra speeltoestel erbij. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Plaatsen Klimtoestel

    In 2020
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Aan het eind van het jaar wordt het extra speeltoestel geplaatst. Er is gekozen voor een klimtoestel. Heel veel klim- en klauterplezier!

Hartelijk dank voor jullie enthousiaste reacties. Dit idee heeft voldoende draagvlak verzameld. Daarom zullen we dit idee samen verder uitwerken. In overleg met de initiatiefnemer zullen we de mogelijkheden bespreken.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. We zijn erg blij met uw betrokkenheid! Voordat we dit idee kunnen oppakken is het erg belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de andere wijkbewoners. Vraag hen daarom te reageren op uw idee, en hierbij hartjes uit te delen. Veel succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 26-11-2020

Geweldig initiatief Onze kinderen zouden wel een klimtoestel voor wat grotere kinderen willen zien. Ook de kabelbaan zou geweldig zijn. Er is genoeg ruimte om meerdere dingen toe te voegen. Er zijn altijd genoeg kinderen die komen spelen.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 18-08-2020

Super idee. Zou leuk zijn om voor alle leeftijden speeltoestellen te hebben hier, voor de kleine en grote kinderen ruimte zat

Antwoord

Heerlijke ruime speeltuin, waar kinderen uit andere wijken gewoon hierheen komen, omdat het er zo gezellig is. Wij hebben 2 dochters (5 en 12) die zo vanuit de achtertuin de speeltuin in kunnen en je ziet ze de hele dag niet meer terug (alleen voor een snoepje, drankje, toiletbezoek)

Antwoord

De kinderen worden groter, de vraag naar speeltoestellen is groter omdat er meer en meer kinderen komen spelen. Denk dat de gemeente heel veel kinderen blij maakt als er meer toestellen geplaatst worden. Zelfs kinderen uit andere wijken kom hier spelen, omdat dit een veilige speeltuin is. We wonen zelf aan de speeltuin en zien hoeveel kinderen er zijn. Ook wij als ouders zouden het waarderen als er meer speel aanbod is. Super initiatief dus

Antwoord

Ik steun graag dit initiatief. Er spelen veel kinderen in deze speeltuin.. de kids kunnen zeker gebruik maken van meer toestellen. Vooral leeftijdscategorie 8+. Hopelijk gaat de gemeente akkoord met dit initiatief.

Antwoord

Wij wonen aan deze speeltuin met 2 opgroeiende kinderen. Wat extra speeltoestellen zou een aanwinst zijn, aangezien ze uit alle wijken in Lindenholt in deze veilige speeltuin komen spelen. de ruimte is er nu nog de toestellen

Antwoord

Heel leuk idee. De speeltuin wordt veel bezocht. Leuk idee om er bv speelbuizen te leggen, een kabelbaan enz

Antwoord

Goed idee! Het word steeds drukker in deze grote speeltuin. Op mooie dagen tel je makkelijk zon 35 kinderen. Het zou leuk zijn als er meer speeltoestellen komen. Ik denk aan een kabelbaan oid. Er is iig nog genoeg plek voot iets leuks en de kinds zullen er zo blij mee zijn :)

Antwoord

Superleuk!! Gezellig al die spelende kinderen!!

Antwoord

Superleuk!! Gezellig al die spelende kinderen!!

Antwoord

Dat zou super zijn in de zomer kunnen we niet naar de waterspeeltuin van wegen botulisme. En het zou mooi zijn als er voor meerder leeftijden wat zou komen. Aanwinst voor de wijk zou het zijn

Antwoord

Super idee. Meer verschillende (grotere) speeltoestellen voor verschillende leeftijd catogorieeen. Meer uitdaging voor de kinderen zal meer mensen naar de speeltuin toe trekken. Zoals bijvoorbeeld een waterpomp zou voor zomers een leuk idee zijn. De buurtschool (lindehoeve) het plein is pas opgeknapt maar sweekends en vakantie is dit hek gesloten. De waterspeeltuin in het park heeft zomers geregeld last van botulisme in het water. Dit idee zou een grote aanwist zijn voor de woonwijk.

Antwoord

Goed idee, ruimte genoeg en veel kinderen in de wijk die daar lekker kunnen spelen.

Antwoord

Super idee, verbetering van de buurt en voor de vele kids die de speeltuin goed gebruiken

Antwoord
Idee is ingestuurd op 07-05-2020