Hondenspeelplaats

Beste wijkplan beheerder,

 

Ik mis in de Lindenholt een leuke hondenspeeltuin waar de hond lekker los kan spelen in een omheind gebied. Het park is allemaal losloop gebied maar ook veel fiets en brommer verkeer waardoor de honden niet veilig los kunnen spelen. De oude hockeyvelden zijn hier prima voor te gebruiken. Er staat al een hek en met een klein stukje hek, een bankje en een tunnel of iets anders te spelen ben je al een heel eind. Er zijn veel honden in de wijk die niet zo los kunnen maar met een afgesloten gebied wel. Door het snelle fiets en brommer verkeer is het niet veilig genoeg om op de velden die er nu zijn los te spelen.. 

ik weet dat hier veel interesse voor is.. 

 

Met vriendelijke groeten,

 

 Tanja van Munster

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Er zijn veel honden in de buurt en geen veilig losloopgebied. Een hondenspeeltuin zou hier een uitkomst zijn dat honden samen kunnen spelen en ravotten. Een goede omheining zorgt er voor dat alles ook op een veilige manier gaat en dar fietsers, voetgangers er geen last van hebben.

Antwoord

Voor de honden van diverse buren in de straat hoop ik een een hondespeelplaats naar hun wens !

Antwoord

Er bestaat ook nog een " oud" honk bal veld waar makkelijk een honden speelveld gemaakt kan worden. Echter moet de gemeente hier aan mee willen werken. Hoop op een leuk groot stuk omheind honden speelveld!!!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 10-06-2024