Speelplek Spinthuisplaats

Op woensdag 14 december 2022 zijn wij in gesprek gegaan met de bewoners van uw wijk over de nieuwe invulling van de speelplek aan de Spinthuisplaats. Daarop volgend hebben we alle ideeën,  wensen en mogelijkheden meegenomen en in twee passende voorstellen verwerkt. Tot 27 februari 2023 heeft u uw voorkeur kunnen aangeven op nijmegen.mijnwijkplan.nl.

Inmiddels hebben wij alle reacties gelezen en de stemmen zijn geteld. Optie 1 (zie bovenstaande afbeelding) heeft de meeste stemmen ontvangen en daarom gaan we met dit plan aan de slag.

Er zijn verschillende reacties binnen gekomen over het bankje in het ontwerp.  Positief en negatief. Uiteindelijk is gebleken dat de wens voor een bankje op de speelplek toch groter is, daarom hebben we besloten hiermee in te stemmen. We willen u wel vragen als u in de toekomst overlast ervaart dit te melden via Meld & Herstel.

Eind april worden de oude toestellen verwijderd en  alles volgens plan verloopt is de nieuwe speeltuin eind juli 2023 klaar.

Wij hopen dat de kinderen uit de buurt hier mooie herinneringen mogen maken en wensen ze alvast veel speelplezier!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Ik ga met mijn kleinkind voor optie 1. Eindelijk een bankje erbij!!!!!! Oma's/opa's en/of ander minder valide personen kunnen nu zittend genieten van de spelende kinderen. Overlast van hang jongeren door bankje?? Zonder bankje zijn ze er ook. Het is een kwestie van vriendelijk aanspreken en ze hebben alle begrip dat het een kinder speeltuin is. Hoop dat het bankje er nu eindelijk wel komt! In andere speeltuinen in de stad zijn ze er ook.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 02-03-2023