Proef Winkelsteegseweg

Proef met drempels

Op verzoek van bewoners uit de Edelstenenbuurt startte Gemeente Nijmegen een proef op de Winkelsteegseweg omdat er last werd ondervonden van het wegverkeer. Om het verkeer te vertragen en de veiligheid te verbeteren, plaatsten we drempels en wegversmallingen. We willen deze graag met u beoordelen en de proef omzetten naar een permanente situatie. Op een eerdere bewonersavond werd gevraagd om een mogelijke afsluiting van de Winkelsteegseweg. Hier komen we graag op terug.

We zijn benieuwd naar uw mening

- Hoe ervaart u de drempels op de Winkelsteegseweg?

- Wat denkt u over een mogelijke afsluiting van de Winkelsteegseweg? 

Kort gezegd, wat vindt u van een afsluiting van de Winkelsteegseweg? U vindt een voorbeeld van een afsluiting en locatievoorstel in de bijgevoegde afbeeldingen.

Kom naar de bewonersavond op 29 januari om 19:30 uur

We komen bij elkaar in wijkcentrum Hatert. U kunt vanaf 19:20 uur binnenlopen om alvast een kopje thee of koffie pakken. Vanuit Gemeente Nijmegen zijn de wijkregisseur fysiek en verkeerskundigen aanwezig.

Heeft u vragen?
Twijfel niet om deze te stellen. U bereikt ons per mail via b.bosman@nijmegen.nl of telefonisch via 06 2967 4060.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Zeker tegen afsluiting van de winkelsteegseweg, de edelstenenbuurt is te groot voor maar 1 in/uitgang bij de hatertseweg. De drempels doen hun werk,de snelheid is goed gedaald

Antwoord
Idee is ingestuurd op 18-01-2024