Inrichting openbare ruimte Lankforst flats 14e, 43e, 44e, 45e en 46e straat

Wat gaat er gebeuren?

Een aantal flats in Lankforst zijn opgeknapt door woningstichting Woonwaarts. Het gaat om de flats aan de 14e, 43e, 44e, 45e en 46e straat. De gemeente gaat aan de slag met het verbeteren van de openbare ruimte om de flats heen. We willen graag de straat, de stoep en het groen aanpakken.


We hebben een ontwerp voor de openbare ruimte gemaakt

Tijdens een inloopbijeenkomst op 20 november 2023 konden bewoners dit bekijken en opmerkingen meegeven. Daarna heeft de bewonersprojectgroep, die bestaat uit bewoners van de verschillende flats, meegedacht over het ontwerp. Waar mogelijk hebben wij de reacties meegenomen. Op 25 maart 2024 vond er nog een inloopbijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst konden bewoners het aangepaste ontwerp bekijken. Op deze pagina kunt u ook het aangepaste ontwerp bekijken, onder ‘Bestanden’.


Vanaf 25 maart tot en met 7 april kunnen bewoners stemmen over de invulling van de speelplek via MijnWijkplan

Tijdens de inloopbijeenkomst op 25 maart presenteerden we het ontwerp van de speelplek aan de bewoners. Hiervoor hebben we 2 opties uitgewerkt. Deze opties kunt u op deze pagina bekijken onder ‘Bestanden’. Bewoners die een brief hebben ontvangen, kunnen eenmalig stemmen door een reactie achter te laten onderaan deze pagina met 'optie 1' of 'optie 2'. U moet hiervoor wel eerst een account aanmaken. Lukt dit niet, dan kunt u uw keuze met uw naam en adres per e-mail doorgeven via l.barrance@nijmegen.nl. Stemmen kan tot en met 7 april 2024. De optie met de meeste stemmen voeren we uit.


Wanneer gaan we aan de slag?

De inrichting van de openbare ruimte rondom de nieuwe woontoren aan de 46e straat wordt vóór de zomer (2024) gerealiseerd. De overige openbare ruimte rondom de flats wordt gerealiseerd na de zomer.
 

Meer informatie

Heeft u vragen over het project, of heeft u ideeën of tips? U kunt dan mailen naar l.barrance@nijmegen.nl.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 16-11-2023