Inrichting openbare ruimte Lankforst flats 14e, 43e, 44e, 45e en 46e straat

Wat gaat er gebeuren?

Een aantal flats in Lankforst zijn opgeknapt door woningstichting Woonwaarts. Het gaat om de flats aan de 14e, 43e, 44e, 45e en 46e straat. De gemeente gaat aan de slag met het verbeteren van de openbare ruimte om de flats heen. De straat, de stoep en het groen worden opgeknapt. De verwachting is dat de werkzaamheden in 2024 starten.

De gemeente heeft hiervoor een eerste ontwerp gemaakt. Tijdens een inloopbijeenkomst op 20 november wordt dit ontwerp gepresenteerd. Tijdens de avond horen we graag van bewoners wat zij belangrijk vinden in hun straat. Op basis van de ideeën die bewoners meegeven wordt het ontwerp weer aangepast naar een volgende versie van het ontwerp.

Bewonersprojectgroep

Er heeft eerder een groep van bewoners meegedacht over het opknappen van de flats.  Voor het opknappen van de openbare ruimte willen wij ook graag een bewonersgroep samenstellen die met ons kan blijven meedenken en goed in gesprek kan gaan met andere bewoners. Ook zullen wij na de inloopbijeenkomst met hen bespreken hoe zij aankijken tegen het voorlopige ontwerp. De bewoners van de flats hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Vragen, ideeën of tips

Heeft u vragen over het project, of heeft u ideeën of tips? U kunt dan mailen naar l.barrance@nijmegen.nl.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 16-11-2023