Extra boom in Wedesteinbroek 14de straat

Bij het opleveren van de huizen in 1992 is er aan de straat een boom “verdwenen”. Nu we 30 jaar later meer milieubewust bezig zijn is het goed idee om deze lege ruimte weer te voorzien van een mooi boom. De schaduw van deze boom neemt geen zon weg van de zonnepanelen in de buurt en zorgt voor meer koele plekken in straat.  De exacte locatie is tussen de adressen Wedesteinbroek 1401 en 1403.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

We hebben uw idee bekeken. Er zijn geen bezwaren tegen de boom alleen schrijft het nieuwe beleid voor dat een boomspiegel minimaal 2x2 meter moet zijn (een boomspiegel is de groene ruimte rondom een boom). Dit betekent eigenlijk dat een groot deel van de bestrating tussen de weg en de gevel eruit gaat. Hier kan dan ook niet meer geparkeerd worden. Als hier draagvlak voor is kunnen we dit idee verder uitwerken.

Dank voor het indienen van uw idee op MijnWijkplan. Wij gaan intern bekijken of het mogelijk is om op deze locatie een boom te plaatsen. We kijken hierbij bijvoorbeeld naar eventuele kabels en leidingen in de grond etc. Zodra we meer weten komen we erop terug via deze pagina.

Reacties

Heel graag meer groen

Antwoord

Top idee!

Antwoord

Zeker doen Meer groen

Antwoord

Top idee

Antwoord

Goed initiatief!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 01-06-2021