De speelplek aan de Begoniastraat/Primulapad wordt vernieuwd!

De speelpek wordt vernieuwd met passende speeltoestellen die naar voren zijn gekomen uit de participatie met de buurt. De toestellen die nog goed zijn blijven behouden. Er komt spel voor alle leeftijden. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Kunnen jullie een planning geven van dit project? Het zou fijn zijn te weten wanneer dit plan wordt gerealiseerd.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 23-11-2023

Fijn dat het plan er ligt. Wat Janneke aangeeft, er is heel weinig schaduw. Bomen zouden het fijnst zijn. Voor meer schaduw, kan die speelwand zo geplaatst worden dat het schaduw geeft midden op de dag? Is er gedacht aan prullenbakken?

Antwoord

Ik vind het een leuk plan en fijn dat iets gedaan wordt met deze speelplek.

Antwoord

En... gaat de pingpongtafel verdwijnen? Dat is echt jammer!!

Antwoord

We dachten hem er nog op te zien staan als klein grijs ding.... Hopelijk blijft hij, juist voor de iets oudere jeugd ook iets te doen.

Antwoord

De pingpongtafel blijft op de speelplek!

Antwoord

Gelukkig dat de pingpong tafel blijft! Wordt regelmatig gebruikt!

Antwoord

Het houten glijbaantoestel ziet er erg mooi uit, echter biedt het huidige speeltoestel meer mogelijkheden voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Er wordt momenteel intensief gebruik gemaakt van dat speeltoestel. Wellicht zonde om dat te vervangen? Ik zou graag veel meer groen toe willen voegen bij de speeltoestellen. In de zomer is het niet fijn om er te spelen omdat het dan veel te heet is. De 4 nieuwe bomen zijn een goede start.

Antwoord

Komt er eerst gelegenheid voor direct aanwonenden om hier inspraak in te hebben? Eerder contact lijkt namelijk totaal niet meegenomen te zijn in dit plan.

Antwoord

We hebben vanuit de participatie op locatie met de buurt de vertaling gemaakt naar deze invulling. Iedereen kan via Mijnwijkplan laten weten wat die van het ontwerp vindt. Vanuit daar maken we de opmaak welke punten volgens budget en beleid verwerkt kunnen worden in het ontwerp.

Antwoord

Erg leuk idee.

Antwoord

Basketbalveld ben ik blij mee. Graag wel standaardafmetingen van veld en basket; basket in hoogte verstelbaar. De ondergrond van het veld graag van kunststof en geen tegels.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-10-2023