Bike space (fietsvlonder) Tooropstraat thv 131

Fysio-en Manuele therapie Back in Balance missen een fietsenstalling in de buurt. Zij zien graag dat er een mogelijkheid komt om de fietsen van o.a.  personeel en bezoekers fatsoenlijk en veilig te kunnen stallen. Hierdoor staan de fietsen niet meer tegen bomen of paaltjes. Ook stimuleren zij bezoekers om met de fiets te komen in plaats van met de auto. Doordat zij én bezoekers met de fiets komen blijven er meerdere parkeerplekken vrij om een bike space te plaatsen. 

De gemeente heeft samen met de eigenaren van de praktijk de locatie en opties bekeken. Het is mogelijk om een bike space op de parkeerplaats vóór de praktijk te plaatsen. Deze kan 6 maanden als proefperiode worden geplaatst. De praktijkeigenaren zorgen voor draagvlak bij aanwonenden door een briefje in de brievenbus te doen. 

Heeft u bezwaar tegen deze wens? Dan verzoeken wij u om contact met de fysiopraktijk op te nemen tot uiterlijk vrijdag 21 juni 2024. Zie brief onder het kopje bestanden. 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste buurtbewoners, 

Er wordt nog een tweede optie onderzocht om een tijdelijke bike-space te plaatsten aan de Tooropstraat vóór de apotheek. De eigenaren van Pegasus Apotheek zullen voor deze locatie draagvlak bij omwonenden ophalen.

Reacties

Idee is ingestuurd op 14-06-2024