Asfaltonderhoud Kerkenbos

Beste Lezer,

Vanaf 6 november t/m 15 november wordt er door Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Nijmegen asfaltonderhoud uitgevoerd op industrieterrein Kerkenbos, van de Weijbroekweg t/m de kruising bij Kerkenbos nummer 1014. Om de bereikbaarheid zo goed mogelijk te houden worden de werkzaamheden opgesplitst in 2 fases.

Het werkvak en de omleidingen zijn weergegeven op de volgende pagina

Fase 1 - Asfaltonderhoud Kerkenbos 6 november t/m 9 november

Van 6 november t/m 9 november wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd aan de Kerkenbos van de Weijenbroekweg tot de kruising bij Kerkenbos nummer 1014. In deze fase blijft de kruising in de Kerkenbos open.

Bereikbaarheid in fase 1

Tijdens deze periode is het werkvak niet toegankelijk voor auto en fietsverkeer. U wordt gevraagd uw auto buiten het werkvak te parkeren . Auto- en fietsverkeer wordt gevraagd om te rijden via de westelijke ingang van het bedrijventerrein. Voetgangers kunnen het werkvak passeren via de voetpaden. Het werkvak en omleiding zijn weergegeven in figuur 1 op de volgende pagina. 

Fase 2 – Asfaltonderhoud Kerkenbos 10 november t/m 15 november

Van 10 november t/m 15 november wordt asfaltonderhoud uitgevoerd aan de Kerkenbos op de kruising ter hoogte van Kerkenbos nummer 1014. In deze fase is de kruising gesloten.

Bereikbaarheid in fase 2

Het werkvak is tijdens deze periode niet toegankelijk voor de auto, u wordt gevraagd buiten het werkvak te parkeren. Autoverkeer kan via een korte omleiding de werkzaamheden vermijden, zie figuur 2 op de volgende pagina. Fietsverkeer en voetgangers kunnen het werkvak passeren via de fiets- en voetpaden. Het werkvak en omleiding zijn weergegeven in figuur 2 op de volgende pagina.  

Hulpdiensten

De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden en hebben in het geval van een noodgeval altijd toegang tot de bedrijven. Het betreden van het werkvak is gedurende de werkzaamheden op eigen risico.

Wij begrijpen dat u hinder ondervindt van de werkzaamheden, maar hopen hiervoor op uw begrip.

Meer informatie

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u Aannemingsmaatschappij Van Gelder bereiken via mfokma@vangelder.com of 0525 659 888.

Met vriendelijke groet,

Maarten Fokma

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 24-10-2023