Verboden gebied voor honden

In onze wijk is een erg mooi parkje aan de Spieghelhof aangelegd. In dit parkje heeft 'De Muur' een passende plek gekregen. De buurtbewoners en de vele kinderen voelen zich in het parkje ook op hun plek. Helemaal nu de perkjes dit voorjaar door de gemeente opnieuw worden beplant. Het onderhoud van de perkjes nemen de buurtbewoners gezamenlijk op. Wij zijn dan ook trots op ons parkje.

Minder trots zijn wij op de baasjes van de viervoeters. Het is erg verleidelijk om je hond in het parkje uit te laten. De baasjes vergeten helaas dat honden in een park niet erg fris zijn. Om de baasjes er aan te herinneren dat het park een verboden gebied voor honden is, is onze wens een paar ludieke 'herinneringspaaltjes'. Deze paaltjes kunnen mogelijk ook in het speeltuintje aan de Hofdijkstraat en aan het Brederoplein worden geplaatst !

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Het participatieteam heeft de bordjes besteld en zal ze voor 5-5 neer zetten. Ze hoeven niet van het wijkbudget betaald te worden.

We hebben de paaltjes besteld voor het parkje aan de Spiegelhof, omdat dit parkje enthousiast door bewoners wordt bijgehouden. Hondendrollen zijn dan geen leuke beloning.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 23-04-2018
Idee is ingestuurd op 29-03-2018