Kunstwerk Willemsweg/Thijmstraat moet onderhouden worden!

Ik kopieer het plan van de gemeente even terug. Had er op willen stemmen, maar het blijkt eerder vanmiddag nota bene te zijn ingetrokken. Natuurlijk moet dit weer opgeknapt worden. Ten eerste wordt het alleen maar erger als men een jaar alleen maar de zaak aankijkt. En dus duurder. Ten tweede brengt verwaarlozing vaak rommel voort. Dus... Eerder waren er meen ik enkele stemmen reeds voor.  Tenslotte spreek ik als wijkbewoner vaker andere wijkbewoners die blij zijn met het kunstwerk. Gemeente, denk niet te snel dat jullie met deze site de betrokkenen goed bereiken.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Kunstwerk herstellen

    In 2018
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De school geeft ook aan graag te willen dat het kunstwerk wordt opgeknapt. De kosten zijn niet enorm hoog. Ik benader daarom de kunstenaar hiervoor.

Ik heb advies gevraagd aan de wijkraad en het daarna verwijderd. Als er voldoende bewoners willen dat het dit jaar wordt opgeknapt, dan doen we dat.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 27-06-2018

Dan is het wel zo netjes om dat te melden. Wat was dat advies dan en waarom is de vraag verwijderd?

Antwoord

Het advies van de wijkraad was om eerst te kijken welke bewonerswensen er komen en die eerst uit te voeren. Het kunstwerk zou dan volgend jaar opgeknapt kunnen worden.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 29-03-2018