Extra fietsen stalling.

Graag zouden we nog 1 extra stalling erbij willen hebben op deze locatie.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Binnenkort worden er twee extra fietsenrekken geplaatst.

Het vorige bericht kan als niet verzonden worden beschouwd. Ik heb niet goed gekeken en de reactie bij het verkeerde idee geplaats. Excuses.

Uw idee heeft weinig hartjes gekregen. Ik ga ervan uit dat er weinig draagvlak is voor uw idee. Uw idee wordt naar het archief geplaatst, mocht er in de toekomst behoefte zijn aan het oppakken van dit idee kunt u een nieuw idee plaatsen.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 03-07-2019

en natuurlijk ook deze https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/nije-veld/project/plaatsing-elektrische-laadpaallaadpalen

Antwoord

en stemmen op het andere project is ook gewenst , https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/nije-veld/project/voorziening-voor-het-huisvuil

Antwoord

Hallo deelnemers, als jullie dit bericht lezen dan graag stemmen op dit project zoals besproken in de vergadering van J.L. alvast bedankt !!

Antwoord

Voormalige bewoner hier. Helaas mag ik niet stemmen, omdat ik niet in de wijk woon. Meer fietsenstallingen lijken mij wenselijk. Ik zou zeggen offer maar een paar parkeerplaatsen op. Mensen pakken steeds vaker snel de auto omdat overal parkeerplaatsen zijn. Doen dus!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 09-11-2018