Speeltuintje Malvert 27e straat

Beste gemeente Nijmegen, 

In de Malvert 27e straat is een groot gras veld. Er komen steeds meer kleine kinderen in de straat die vaak buiten spelen. Op de hoek in de 25e straat dicht bij de vijver staat een verwaarloosd speeltuintje waar niet tot nauwelijks in gespeeld wordt. De ligging van dit speeltuintje in die handig voor kleine kinderen. Zeker niet voor de kinderen die in de 27e straat en daaromheen wonen. Graag zouden wij op het grote gras veld een speeltuintje zien voor onze kinderen in de buurt. Denk aan een glijbaan, schommel en een bankje.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Inmiddels is het idee uitgevoerd en zijn de bewoners erg blij met het resultaat. 

Hartelijk dank voor het indienen van uw vraag op Mijn Wijkplan. U vraagt om het inrichten van een speelplek op het veldje in de Malvert 27e straat. Wij snappen uw vraag, maar in de Malvert 25e straat is een speelplekje voor kinderen tot 6 jaar en op het grasveld bij het elektriciteitshuisje is een voetbalveldje. Daarmee is het voorzieningenniveau in dit stuk van Malvert up to date en richten wij geen nieuwe speelplek op in de Malvert 27e straat. Om deze reden verwijzen wij uw idee naar het archief. Mocht u meer of andere ideeën hebben, dan zien wij deze graag tegemoet op MijnWijkplan.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 25-11-2021

Een heel leuk idee. Er zijn veel kleine kinderen in deze straat en in de buurt die er gebruik van kunnen maken.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 04-10-2021

Wat een goed idee! (Steeds meer) kinderen spelen nu in tuinen en tussen geparkeerde auto's. Zeker tien woningen hebben rechtstreeks zicht op het grasveldje. Veel leuker en vooral veiliger als kinderen daar hun wereld kunnen ontdekken!!

Antwoord

Al ruim 30 jaar wonen in wij in deze straat. Het is een kindvriendelijke doodlopend straat met veel kinderen. Het pleintje is mooi in het midden en zou ideaal zijn voor een speeltuintje. Wij moedigen dit idee van harte aan. Zodat onze kinderen samen en veilig kunnen spelen.

Antwoord

Wat leuk bedacht. We missen hier echt een speeltuin!

Antwoord

Voor kinderen is dit belangrijk Auto eruit,kinderen erin..........prachtig

Antwoord

Ruimte voor kinderen is erg belangrijk . De auto eruit en kinderen erin.........prachtig

Antwoord

Mijn vrouw en ik vinden het een uitstekend idee om een speeltuintje te realiseren, het is een kinderrijke buurt en de locatie is een ideale plek om dit goede idee realiseerbaar te maken! We zijn benieuwd naar wat het gaat worden!? m.v.g. Wim

Antwoord

Er zijn inderdaad genoeg kleine kinderen hier in de 27ste straat .Wij zelf hebben 2 kleinkinderen van 5 en 1 jaar die regelmatig bij Opa en Oma zijn, dus een speeltuintje zou heel leuk zijn voor de kleintjes!!

Antwoord

Leuk. Voor mijn kleinkinderen en buurtvriendjes. Bij mij is ook een speeltuintje in doodlopende straat dus weinig verkeer wat fijn is voor de veiligheid. Ik gun ze ook bij hun eigen huis een speeltuintje in de buurt.

Antwoord

Super leuk idee, hoop dat het doorgaat in deze straat met veel kleine kinderen.

Antwoord

Een klein speeltuintje op deze lokatie zou erg leuk zijn. Dan kunnen kinderen uit de buurt hier fijn spelen.

Antwoord

Helemaal in deze tijd is het fijn als de kinderen een plek hebben om te kunnen spelen en veilig samen te zijn. Een perfecte plek voor een saai veld.

Antwoord

Dit is een heel goed idee! De kinderen kunnen zich zo vermaken en opgroeien in een kindvriendelijke buurt.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 19-05-2021