Speeltuintje in winkelcentrum Malvert

Speeltuintje voor de allerkleinste in Winkelcentum Malvert

Winkeliers en klanten van winkelcentrum Malvert slaan de handen in één om het winkelcentrum te behouden!

Samen met de winkeliers worden er aankomend jaar diverse activiteiten georganiseerd om oud en jong bij elkaar te brengen.

Naast schoonmaakwerkzaamheden en een opknapbeurt willen we graag de gezelligheid en bedrijvigheid van het winkelcentrum in eren herstellen. Daarom zouden we graag van één van de verouderde plantenbakken in het winkelcentrum een kleinschalig speeltuintje laten maken door de gemeente. Ouders kunnen gebruik maken van de omliggende bankjes en buurtbewoners met kinderen ontmoeten.  

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Caroline, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw wens twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 22-03-2019