Natuurlijke speeltuin eiland

In de wijk hebben wij naast de begraafplaats een prachtige speeltuin.

Helaas is deze voor de kinderen die wonen op de Graafse ringweg niet te bereiken vanwege de Graafse weg. Pas op latere leeftijd als kinderen te oud zijn voor de speeltuin kunnen zij zelfstandig oversteken. 

Tussen de Graafse ringweg en de graafseweg richting Dukenburg ligt een prachtig stukje gras/bosje dat zich perfect laat lenen voor het plaatsen van een speeltuin. 

In de straat zijn veel jonge gezinnen en zou een speeltuin op deze plaats veel plezier en veiligheid geven voor ouders en kinderen.

Als er bij deze speeltuin een waterbaan/tafel gemaakt zou worden zoals afgebeeld op foto kan deze speeltuin ook voor veel andere kinderen uit de buurt een mooie aanvulling zijn op de speeltuin die er naast de begraafplaats al is. 

Tevens zou de speeltuin zorgen voor een afscheiding/hek tussen de huizen en de Graafse weg wat ook weer voor veiligheid zorgt.

Ondanks dat er al een speeltuin is en veel bewoners daar voldoende aan hebben hopen wij dat een veilige speelplek voor onze kinderen ons gegund wordt!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te verwijzen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 28-05-2019
Idee is ingestuurd op 11-06-2018