16 en 17 mei inloopavonden: update aankomende werkzaamheden Jerusalembuurt

Op basis van de aandachtspunten die we bij de vorige informatieavonden mee hebben gekregen van de aanwezige bewoners, hebben we het voorlopig ontwerp verder verbeterd. Dit ontwerp leggen we graag nog een keer aan u voor.

Op maandag 16 mei en dinsdag 17 mei organiseren we daarom twee inloopavonden. Tijdens deze inloopavonden kunt u vragen stellen over het ontwerp en horen we graag van u wat u van het ontwerp denkt. Daarom lopen hier verschillende betrokkenen van gemeente Nijmegen en aannemer Dusseldorp ISM rond om u te woord te staan. Als u in de wijk woont, heeft u hierover een brief met praktische informatie ontvangen.

 

Nadat we de input uit de inloopavonden verwerkt hebben in het ontwerp, delen we het definitieve ontwerp op de twee informatieborden die al in de wijk staan. Locatie 1 is bij het kruispunt Boksdoornstraat / Ligusterstraat. Locatie 2 is bij de kruising Klimopstraat / Oude Graafseweg.

 

De werkzaamheden aan de openbare ruimte in de wijk beginnen in september 2022. We starten dan in de Mahoniastraat, Kornoeljestraat en Vuurdoornstraat. De werkzaamheden hier zullen naar verwachting ongeveer een half jaar duren. Daarna trekken we ons weer terug uit de wijk. We hervatten onze werkzaamheden weer wanneer Talis klaar is met de werkzaamheden aan de woningen in de wijk. Dit is naar verwachting na de zomer van 2023.

Aanmelden en/of vragen? Neem contact op via jerusalem@nijmegen.nl

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 05-05-2022