pad naar Lugtigheidpark vanaf OscarCarrestraat

Het betreft een pad aanleggen van Oscar Carrestraat tussen de huizen 54a en 54 naar park Lugtigheid.  Misschien een idee om een  pad te maken vanaf het betegelde pad tot bestaande pad in park Lugtigheid met leem en kiezels zoals de andere paden in het Lugtigheid park. Een paar jaar geleden was dat ons (Groen Hees)  voorstel aan de gemeente manager. Het park ligt aan de Wolfskuilseweg. Omwonenden kunnen dan zeker met rolstoel ,rollator of kinderwagen gemakkelijker in het park wandelen, er wonen veel oudere mensen in de omgeving.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 16-11-2018

Het verbindingspad tussen Oscar Carréstraat en Park Lugtigheid aan de Wolfkuilse Weg is bij de belsuitvormring over de 2 nieuwbouwwoningen aan de Oscar Carréstraat in het bestemmingsplan opgenomen. Het pad ligt er al een jaar en het wordt inderdaa tijd dat het ook doorgetrokken wordt en aansluiting krijgt op het pad in Parkje Lugtigheid zodat mensen niet meer door de modder hoeven te lopen. Goed plan.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 23-04-2018