Inrichting fietsstraat Tweede Oude Heselaan

We gaan uw straat opnieuw inrichten
Het gedeelte Tweede Oude Heselaan vanaf de Schependomlaan tot het kruispunt Molenweg wordt ook ingericht als fietsstraat, het is namelijk onderdeel van een snelfietsroute.

Planning
Tot en met de zomervakantie 2021 bereiden we het project voor om vervolgens na de zomervakantie 2021 het werk buiten uit te voeren. We proberen de uitvoering van het werk zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de uitvoering van werkzaamheden aan de Emmalaan.
De Emmalaan wordt namelijk ook nieuw ingericht. Informatie over de Emmalaan kunt u vinden via deze link: nijmegen.nl/emmalaan. U ontvangt t.z.t. nog een aankondiging van werkzaamheden van de uitvoerend aannemer.


 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Prachtig plan zoals het gisteren is gepresenteerd! Nog 1 aanvullende vraag: waar komen de plekken voor ophalen huisvuil en containers? Dank!

Antwoord

Hallo Linus,Er worden geen specifieke locaties voor het aanbieden van afval ingericht. Dat zou op de plekken zoals nu aangeboden kunnen worden, of wat meer richting de hoeken / restruimtes in de straat. vriendelijke groet, Redmar

Antwoord

Kan ik het plan qua ontwerp al inzien? Ik maak mij zorgen over verplaatsing lantaarnpalen naar andere ( mijn) kant vd straat, zou deze niet graag pal voor mijn erker wensen...

Antwoord

Dag mevrouw, meneer Fuchs, dank voor uw bericht. Voor de verlichting wordt een lichtberekening / plan gemaakt dat heeft alles met de verlichting van de straat en verkeersveiligheid te maken. Hier zit weinig bewegingsruimte in.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 04-05-2021