Westerpark hondenpoepvrij

De overlast van hondenpoep in het Westerpark is enorm. Nu mogen honden het hele park gebruiken, maar de hondenpoep wordt helaas slecht opgeruimd. Idee: laat de honden alleen toe in het deel van het Westerpark ten zuiden van de Kanaalstraat/busbaan. Dat deel is groot, er ligt een mooi wandelpad, er zijn twee omheinde poepzones, en er komen bijna geen kinderen. Maak het parkdeel ten noorden van de Kanaalstraat verboden gebied voor honden. In dat deel van het park spelen veel kinderen, daar is ook de speeltuin. Zo wordt het hele park een fijne verblijfplaats voor iedereen en is het makkelijker om te handhaven.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Update 26-2-2019: het nieuwe informatiebord kan elk moment geleverd worden. Deze vitrine biedt ruimte aan verschillende flyers. De initiatiefnemer is verzocht om met een voorstel te komen voor de flyer omtrent hondenpoep. Nieuwe wensen op het gebied van hondenvoorzieningen zien we graag terug op MijnWijkplan. Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan!

Update 27-11-2018: zojuist gesproken met Chris van der Hulst. In het vervelend heeft er een informatiebord gehangen met informatie over het Westerpark. Dit bord is helaas vernield. Het bord zal worden hersteld en er wordt gekeken hoe we daarin op kunnen nemen waar de hondenvoorzieningen zijn. Daarnaast zullen de hondeneigenaren in het voorjaar uitgenodigd worden om mee te praten over het inrichten van de hondenvoorzieningen in het Westerpark. Ideeën hierover lezen we ook graag terug op MijnWijkplan. Wordt vervolgd dus...

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te verwijzen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 26-02-2019

Wat mij verbaasd is dat er bij het begin van het park borden staan dat het geen honden uitlaatplek is. Er zijn nota bene 3 honden poepvelden aan het park verbonden!

Antwoord

Heel goed

Antwoord
Idee is ingestuurd op 26-03-2018