Cruijfveld in het Westerpark rivierstraat

Het zou mooi zijn als er, zoals in veel Nijmeegse wijken wel het geval is, een soort van Cruijfveldje gerealiseerd kan worden in het Westerpark aan de rivierstraat.

Hier kunnen dan op de woensdag middagen leuke activiteiten georganiseerd worden.

Ook kunnen er dan zogenaamde wijk voetbal teams opgericht worden zoals in sommige wijken al wel het geval is en tegen andere wijken gevoetbald worden.

Allemaal onder het motto: "sport verbroedert"

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Beste initiatiefnemers en likers, het is enige tijd geleden dat deze wens gedeeld is op MijnWijkplan. Op dit moment zijn er nog onvoldoende likes om de wens verder uit te werken tot een concreet plan. Laat u via de reacties en likes weten wat uw mening is over deze wens?

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 17-12-2018
Idee is ingestuurd op 20-02-2018