Bankje in Broeder Koenraad park

Beste lezer,

In het broeder koenraadpark wordt regelmatig een ommetje gemaakt door de buurtbewoners. Sommigen zijn goed ter been, anderen wat minder, mede gezien er veel senioren in het gebouw tegenover wonen. Het zou erg fijn zijn als er halverwege het park een bankje komt te staan om tijdens het wandelen kort uit te kunnen rusten. Het moet dan ook een geschikt bankje zijn voor senioren, niet te laag en met rug en armleuningen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners, 

De gemeente zal na contact met de initiatiefneemster over het model van het bankje, het bankje bestellen en vervolgens gaan plaatsen. 

Beste bewoners, 

Wij hebben goed contact met de initiatiefneemster van het idee. Mevrouw Scholte heeft maar liefst 31 handtekeningen verzameld! Deze heb ik digitaal toegevoegd als hartjes.

 

Binnenkort zal er een brief over dit idee worden verstuurd naar bewoners die in de omgeving van het Broeder Koenraadpark wonen.  

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 03-11-2022

Ik wandel regelmatig met Truus en bewonder haar doorzettingsvermogen om elke dag in beweging te blijven. Voor haar en menig bewoner van de wijk een goed initiatief!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-07-2022