Waterspeelplaats

Een ( natuur) waterspeel plaats voor kinderen als aanvulling op de bestaande toestellen die al staan. Met bijvoorbeeld een waterpomp en wat mooie boomstammen.  Het zou denk ik ook een goede aanvulling zijn voor de mooie vlinderstrook die er al ligt. De kinderen kunnen dan ook de plantjes water geven.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Maartje, het realiseren van een waterspeelplaats is een kostbare zaak. Niet alleen in aanleg maar ook in onderhoud. Doordat het spelen met een waterspeelplaats maar in een korte periode van het jaar kan is de uiteindelijke speelwaarde (te) laag. Liever zetten wij het geld in op toestellen die het hele jaar door te gebruiken zijn en voor een bredere doelgroep toegankelijk zijn. De waterspeelplaatsen zijn wel toegevoegd aan de gemeentelijke wijk- en stadsspeeltuinen. In de openbare ruimte zijn we daar zeer terughoudend in. Op korte termijn wordt contact opgenomen inzake herinrichting speelvoorzieningen Indische buurt.

Reacties

Ik zou zeggen meteen plaatsen lekker naar buiten met de kinderen

Antwoord

Super idee.

Antwoord

In aanvulling op de vorige reactie: het aantal speelgelegenheden in de directe omgeving is beperkt, uitbreiding van de speeltoestellen op het groene perron (of op het Javapleintje) zou mooi zijn!

Antwoord

Heel goed idee, ik zou naast de waterspeelplek verdere uitbreiding van de speeltoestellen toejuichen. Het klimrek, de stenen en de houten balken zijn leuk maar ik denk dat de kinderen uit de buurt (waaronder onze 2 kinderen van 4 en 2 jaar oud) ook veel plezier beleven aan glijbaan, schommel of wip.

Antwoord

Super idee, past mooi bij de omgeving en voor kinderen veel pret en lekker vies worden!

Antwoord

Superleuk idee; kinderen vinden dit geweldig

Antwoord

Mooi idee!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 11-06-2020