Pingpongtafel Javaplein

Beste Gemeente Nijmegen,

wij zouden heel graag een pingpongtafel op het Javaplein willen hebben omdat heel veel kinderen en volwassenen in de Java–buurt heel erg van pingpongen houden!

(Voor de ouderen ligt er al een jeu de boule baan, en een pingpongtafel zou er perfect bij passen.)

Groetjes van:

Thijs ten Hoeve (10)

Javastraat 152 Nijmegen

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer. Uw plan heeft inmiddels behoorlijk wat reacties opgeleverd. Dit lijkt me een goed moment om het plan verder uit te gaan werken. Ik weet dat er meer wensen in de buurt zijn rondom spelen/ontmoeten. Die zijn via een andere weg bij mij binnen gekomen. Ik zal deze bewoners met elkaar in contact brengen.

Beste initiatiefnemer, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw wens twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Reacties

Goed idee!

Antwoord

Goed idee Thijs, Op het grote grasveld na op de Archipelstraat is er weinig speelruimte voor jullie. Heb je al je vriendjes en buren al gevraagd om dit idee te ondersteunen? Studenten vinden pingpongen ook leuk en wonen vaak met veel mensen in één huis. Ik zou langs de deuren gaan voor dit plan! Mijn steun heb je!

Antwoord

Goed idee !

Antwoord

Top idee Thijs superfijn voor iedereen ik hou heel erg van pingpongen

Antwoord

Top idee Thijs Voor alle leeftijden super leuk!

Antwoord

Veel kinderen in de pingpongleeftijd in de omgeving (met weinig tot geen speelmogelijkheden), en nog veel meer kinderen die de komende jaren in die leeftijd gaan komen (met dito weinig speelmogelijkheden). De kinderen spelen hierdoor grotendeels op straat, wat niet altijd even veilig is. Laat dus maar komen, die tafel.

Antwoord

Goed idee!!

Antwoord

Super goed idee!!

Antwoord

Mooi idee, lijkt me leuk om af en toe te pingpongen

Antwoord

Goed idee Thijs!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-08-2019