Speelgelegenheid voor jonge kinderen, naast voetbalkooi

Speelgelegenheid, voor de kleinste kinderen vanaf de 43 ste straat.

Mooi stukje voor samenkomen, spelen en ontmoeten.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Er worden binnenkort een schommel en een glijbaantje geplaatst (dit is de keuze van bewoners). Als de corona-maatregelen het weer toestaan gaan we gezamenlijk met bewoners speelaanleidingen aanbrengen.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 22-12-2020

Op donderdag 6 feb 2020 16.00 uur , is er een samen komen met de gemeente bij de voetbalkooi in zwanenveld, graag nodig ik iedereen uit, om hierbij aanwezig te zijn. Groetjes Steven

Antwoord

Super idee! Meer saamhorigheid, sociale controle en een plek om samen te komen (spelen).

Antwoord

Super idee voor mijn 2 kleine kinderen. En zo leren we de buurt kids ook kennen.

Antwoord

Bedankt voor je reaktie, en idd zo leer je de kindjes uit de buurt ook kennen, en maken ze weer vriendjes en vriendinnetjes, wat gewoon nu uitblijft omdst er niks is om te spelen en samen te komen.

Antwoord

Heel leuk voor de kleine kinderen.

Antwoord

Een speelgelegenheid aan deze kant van de wijk is heel erg welkom. Het is een plek waar veel mensen langs lopen als ze bijv gaan wandelen langs het kanaal. Als hier een speeltuintje zou komen zouden kinderen en ouders elkaar hier ook ontmoeten waardoor de contacten in de buurt ook beter worden.

Antwoord

Is heel erg leuk voor de kinderen

Antwoord

Zou erg welkom zijn voor mijn kleinkinderen , er is voor die kleintjes hier niets !

Antwoord

Het zou heel erg fijn zijn als daar een speelgelegenheid komt voor kleintjes (zoals mijn kleindochter van 2 jaar) er is helemaal niets in de buurt!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 31-10-2019