Grasveld omvormen naar beplanting Zwanenveld 40e straat

Twee bewoonsters van het plein in Zwanenveld 40e straat hebben het idee om het grasveldje aan het pleintje van de 40e straat om te vormen naar beplanting.

De groenopzichter van de gemeente heeft het groen op dit pleintje bekeken en  een beplantingsvoorstel gemaakt voor het grasveldje  (zie bijlage). De bestaande beplanting, de struiken en bomen,  zijn nog van goede kwaliteit, daarom handhaven we deze.

Het voorstel is nu om in plaats van het gras daar ook planten te plaatsen.  De nieuwe planten bestaan uit 3 soorten met verschillende bloeitijden, zodat er zolang mogelijk van de bloemen genoten kan worden. De voorgestelde planten sluiten ook goed aan op de bestaande beplanting. De bomen blijven behouden.

 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Budget voor het omvormen van het grasveld

    In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Ik heb 10 handtekeningen schriftelijk ontvangen ter ondersteuning van dit idee. Het aantal likes/hartjes voor dit idee is daarom verhoogd. Daarmee heeft dit idee voldoende ondersteuning verzameld.

Fijn dat inwoners met nieuwe ideeën voor hun leefomgeving komen. Het is belangrijk dat ideeën hier ondersteund worden door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 05-09-2019
Idee is ingestuurd op 05-03-2019