Deelname Operatie Steenbreek

In het kader van de Operatie Steenbreek wil ik voorstellen om een steentje bij te dragen. De 63ste en 66ste straat in Zwanenveld zijn prachtig gelegen tussen het groen. Het zou een mooi gebaar zijn, als elke bewoner een aantal stenen uit de voortuin haalt en deze vervangt door groen. We helpen dan niet alleen mee aan de regenwaterafvoer, maar zorgen er tevens voor, dat ons wijkje nog meer een eenheid wordt met de omgeving. De Gemeente is bereid om de stenen op te halen. Ik houd u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Grond geschikt gemaakt voor beplanting. inclusief beplanting.

    In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Wij zijn nog steeds heel blij met onze voortuin. Binnenkort beginnen we met onze achtertuin. Daar kunnen ook tegels uit.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitvoering op 16-09-2019

er zijn reeds mensen die een tussen tuintje heben gerealiseerd, samen met hun buren. Een totale wijk review zou nog kunnen aantonen waar dit nog gerealiseerd kan worden. Hier zijn kosten aan verbonden voor aanschal materiaal en beplanting. Overigens een proma iniatief

Antwoord

Een totale review zal niet nodig zijn. Ik heb het al gemeld op Mijnwijkplan en tevens op Nextdoor. Verder heb ik beloofd om tussentids nieuws te vermelden. Mensen, die een gezamelijke middentuin hebben gerealiseerd, moeten er rekening mee houden, dat zij niet op het terrein van de Gemeente komen, want dat moet officieel aangevraagd worden.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 02-01-2019