Speeltoestellen Nachtegaalplein

In de directe omgeving rondom het Nachtegaalplein zijn geen speeltoestellen terwijl er wel veel kinderen in de leeftijd van 1 t/m 8 wonen.

Het Nachtegaalplein is 5 jaar geleden opnieuw ingericht zonder speeltoestellen. Er is gedacht aan een picknicktafel, bankjes, en bloembakken maar er is geen enkel speeltoestel waar kleine kinderen kunnen spelen terwijl daar wel behoefte aan is.

Buiten spelen is juist voor de huidige generatie kinderen niet altijd een vanzelfsprekendheid en ik denk dat we door het toevoegen van speeltoestellen op het Nachtegaalplein het buiten spelen voor kinderen die rondom het Nachtegaalplein wonen stimuleren en hiermee de leefbaarheid in dit deel van de wijk vergroten.

Ik heb mijn eigen kinderen (2 dochters van 6 jaar) en een paar kinderen uit de buurt gevraagd wat voor een speeltoestellen zij graag zouden willen. Ik heb wat ideeën toegevoegd in de bijlage. 

 

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Wat een goed idee! Dit zou perfect passen bij de omgeving en de vele kinderen die er dagelijks samen buiten spelen.

Antwoord

Heel goed idee! Er wonen heel veel kinderen in deze buurt die graag samen spelen. Enkele speeltoestellen zouden hier heel erg welkom zijn. De voorbeelden die worden gegeven zouden ook erg mooi passen in het mooi aangelegde Nachtegaalplein.

Antwoord

Heel goed idee, voor de kinderen is het heel erg belangrijk om veilig buiten te kunnen spelen

Antwoord

Zeker goed idee!

Antwoord

Leuk initiatief! Veel kinderen in de omgeving, zou een aanwinst zijn!

Antwoord

Heel goed idee! Dat hebben we hard nodig in onze plein voor onze kinderen.

Antwoord

Heel goed idee!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 23-01-2021