Picknicktafels of banken om buren te ontmoeten

bijvoorbeeld voor De Wijkfabriek en/of daar tegenover in het speeltuintje waar ouders nu nergens kunnen zitten.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Bregje, uw idee staat al een tijdje op Mijnwijkplan. We zien dat uw idee inmiddels 20 hartjes heeft verzameld. Wij proberen via mail met u in contact te komen, maar dat lukt helaas niet. Leeft dit idee nog in de wijk? Zo ja, is er misschien een andere bewoner die dit idee over wil nemen? Dan kunt u contact met mij opnemen via het e-mailadres: j1.leeuwenhaag@nijmegen.nl of het telefoonnummer 06-50 05 98 78.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Erg goed idee! In het speeltuintje tegenover de Wolfskuil mis ik inderdaad een picknicktafel/bankjes. Fijn voor bijvoorbeeld ouders, als de kinderen los gaan in de speeltuin :). Ook voor de Wijkfabriek op de stoep, zou een uitnodigender terras welkom zijn. Ik denk dat mensen uit de buurt dan vaker even een bakkie komen doen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-10-2018