Perkje vergroenen

Beste lezer,

Sinds dat 2 jaar geleden de droge warme zomer (zie foto 1) voorbij kwam staat het perkje ten hoogte van Nieuwe Nonnendaalseweg 7/9 er maar kaal en dor bij (zie foto 2). Zoals ook voor andere huizen in de straat is er meer groen gecreerd en dit zou ik ook graag willen verzorgen voor dit perkje. 

Leuke plantjes en struiken waar de bloemen en bijen elkaar weer kunnen ontmoeten :).

Met wat meer groen zou het de straat weer een stukje mooier maken.

Groet Lennart

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dag Lennart,

Ik krijg je helaas niet te pakken (via de mail).  Inmiddels zijn er ook wensen voor het Ridderspoor ingediend en zal deze plantenbak hierin worden meegenomen. Mocht je hierover meer infomatie willen, of betrokken willen worden, dan kun je mailen maar wijkregisseurwest@nijmegen.nl.

Binnenkort zal dit idee dan ook gearchiveerd worden op Mijn Wijkplan. 

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 25-11-2021

Vorig jaar heb ik er zelf zaadjes, stekjes en kleine plantjes ingezet. Helaas is de grond te slecht en was het voor mij onmogelijk om het tijdens de droogte bij te houden.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-04-2020