Openbare speeltoestellen, bloemperken en moestuintjes

Er zijn vele pleintjes en verloren hoeken in en rondom mijn straat de Oude Nonnendaalseweg. In het stuk waar ik woon, bij de nieuwbouw, is de complete straat en het parkeerterrein opnieuw betegeld. Maar nergens een boomspiegel of plantsoentje of grasveldje te bekennen.

Dat vind ik echt jammer. Ook voor mijn jonge kinderen is er nergens een speeltoestel te bekennen. Zelfs geen pingpongtafel of schommel.

Terwijl er wel plek voor is.

Mijn vraag is: kan de gemeente wat kleine plantsoentjes of bloemperken aanleggen her en der? Ik wil best zelf wat bloemen of groenten erin planten en bijhouden. Misschien willen nog meer mensen dit?

En kunnen er svp wat openbare speeltoestellen geplaatst worden? 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Mellie, onlangs heb ik u gemaild over dit idee op MijnWijkplan. Graag hoor ik van u of u deze mail hebt gelezen en of u zou willen reageren.

Beste Mellie, dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is mogelijk om kleine plantsoentjes of bloemperken aan te leggen die door bewoners worden onderhouden. Het is daarbij wel belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Omdat de gemeente momenteel aan het kijken is naar de inrichting van de speelplekken in de wijken is het plaatsen van nieuwe speeltoestellen nu niet mogelijk. Wellicht zijn er wel mogelijkheden voor speelaanleidingen, maar daarvoor wil ik u vragen om een specifieke locatie aan te wijzen zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Reacties

Idee is ingestuurd op 07-04-2020