Meer bloemen en groen

In o.a. de Bosbesstraat en Koniginnelaan is gras rond om de bomen aangelegd. Helaas wordt dit en de stoep eromheen meer als hondenuitlaatplek gebruikt. De hondenpoep blijft veelal liggen.

Daarnaast oogt de wijk monotoon door dezelfde rijtjeshuizen, het eenvoudige groen en veelal tegels in de voortuinen. 

Het zou mooi zijn als het gras (en struiken) vervangen kan worden door bloemen en bloeiende planten. Hierdoor wordt het groen in de wijk kleurrijker, krijgen insecten meer leefruimte en krijgt de wijk een meer leefbaar aanzicht. 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Uw idee staat al een tijdje op mijnwijkplan maar helaas zijn er nog niet veel hartjes uitgedeeld. Om uw idee tot uitvoer te laten komen is dit van belang probeer daarom uw buurtgenoten naar mijnwijkplan te verwijzen of stuur de handtekeningen naar mij toe. Heel veel succes!

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Dat klinkt goed, ik ben ook voorstander voor het verder vergroenen van de wijk. Sommige straten hebben mooie bomen, terwijl andere straten helemaal versteend zijn, echt jammer. Maar goed idee, ik blijf graag op de hoogte.

Antwoord

Fijn, dat er meer belangstellenden zijn. Volgens de gemeente helaas tot nu toe nog te weinig 'hartjes'.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-02-2019